2777
2789

وای اینقدر حالم بد که فقط تونستم بیام نینی سایت خودمو خالی کنم 

از وقتی خواهرم ماجرای دخترش. تعریف کرد فقط از گریه نفسم میگرفت و هق هق زدم دوساعتی هست اروم شدم 

قضیه از این قرار بود که مادرشوهر خواهرم ۸۰ سالشه با خواهرم زندگی‌میکنه و خواهر منم بشدت ادم ملاحظه و ترسویی هست که دعوا یا کسی دلخور نشه 

خواهرم میره نون وایی دختر دوسالشو میزاره خونه وقتی برمیگرده میگه خونه ،فقط پسرم سر مادر بزرگش داد میزده وقتی اومدم خونه دیدم پسرم شروع کرد به فش دادنم که کدوم گوری چرا دخترو تنها گذاشتی و مادرشوهرش فقط یک گوشه کز کرده و هیچی نمیگه 

پسرش میگه من تو اتاق بودمهلاصدای گریش میومده بعد چند دقیقه سکوت بود و دوباره باشدت تمام گریه میکرده و یهوی ساکت میشده گفتم حتما مامانش خونس بعد گفتم مامان مامان صدات نیومد از اتاقش اومده بیرون دیده مادر شوهرش مهلا با بالشت خفه میکرده و دختره صداش میرفته از شدت ترس و خفه شدن یکم که به هوش میومده طفلک گریه میکرده 

پسرش این صحنه رو دید سریع داد زده و مهلا با ناتوانی اومده پیش داداشش از ترس میلرزیده وای الان که دارم تعریف میکنم دست و پام میلرزه 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتیم که ازش علت این کارو پرسیده گفته بخاطر اینکه شوهر خواهرم به بچش که مهلاس  خیلی علاقه نشون میداده و خواهرم حتی به شوهرش این ماجرارو نگفته و پسرشو تهدید کرده که نگه دعوا نشه 

ولی من منتظرم فردا بشه و قضیه رو بگم به شوهرش 

من اینو گفتم که توروخدا به کسی اعتماد نکنید بچهاتونو بذارین پیشش

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

الهی خدا مرگش بده  الان هیچکاری خواهرت نکرده مینداختش بیرون از خونه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️