2777
2789

به شدت احساسی ام حتی با کوچیکترین اتفاق تحت تاثیر قرار میگیرم یه حیونی رو ببینم چیزیش شده باشه باید بهش کمک کنم بدترین جاش اینه که تحت تاثیر اتفاقای دور بر قرار میگیرم

سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همون‌طور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این طوری آسیب می بینی....اذیت میشی......تعادل باش.

چیکار باید کرد چطور باید توی حالت تعادل بود

سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همون‌طور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !

کاش یک ذره مثل تو بودم واقعا دلم میخواد احساسی باشم یکم دلم بسوزه ولی انقد خودخواه شدم واقعازورم میا ...

اونقدر بعضی جاها شکسته میشم به حرفهای پدرم 

درد بکشی کم کم میزاری کنار.

تا کی ؟ از بچگیم بوده الانم هست

اگ تونستی ب منم راهکار بده انقدر خودمو با این مهربونیای الکیم تو دردسر نندازم

واقعا نمیدونم

از احساساتت ضربه خوردی؟تا از احساس ضربه نخوری کنار نمیزاری.

بله از احساسات

چیکار باید کرد چطور باید توی حالت تعادل بود

به نظرم وقتی می خوای یه واکنشی نسبت به چیزی انجام بدی...

اول مکث کن....نگاه کن چند ثانیه........

نگاه کردن باعث میشه سریع اقدام نکنی......

بعد خودتو از درون نگه داری که اینجا نباید این کار یا حرف رو بزنم....

نیاز به نگه داشتن خود در هر موقعیت  داری. فقط خودت می تونی کنترل کنی.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
بله از احساسات

پس این راه برا تو جواب نمیده.

لاقل سعی کن حفظ ظاهر کنی.

من شاید یک یا دو بار جلوی دیگران گریه کرده باشم،برا همین اکثرن فک میکنن من اصن قلبی ندارم، در صورتی ک .....

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
پس این راه برا تو جواب نمیده.لاقل سعی کن حفظ ظاهر کنی.من شاید یک یا دو بار جلوی دیگران گریه کرده باش ...

فکرای بقیه اما خود واقعی ادم:(هعی

دفترخاطرات روزانه داشته و توش احساساتتو بنویس 

بعد خودتو تحلیل و تصحیح کن ، امتیاز دهی کن 

کم کم میفتی رو غلتک اشتباهاتت پیدا میشن و متعادل میشی 

من خودم چنل پرایوت واسه خودم داشتم مینوشتم

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم