2777
2789

بوده باشی و عاشق بشی 

خیلییی عشق مجازی سخته عاشق شدنش شدنش خیلی بیشتره ، اینو فقط کسایی که تجربه کردن میفهمن حرفمو وگرنه خب بقیه مسخره میکنن

خودمم قبلا برام خیلی مسخره بود و میگفتم مگه میشه و چنین چیزایی چرت میدونستم ......

واقعا درک نمیکنم چجوری میتونین کسی رو که اصلا ندیدین دوس داشته باشین

گفتم کامل که کسی که که واقعا تجربه نکنه درک نمیکنه 

منم دقیقا مثل تو بودم ولی ببین وابستگی و عشقش واقعا شدید تره 💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشق شدن مجازی؟عاشق چی طرف میشن ؟شخصیتش ؟

هعی ولش کن

یه جورایی عشقش فرق داره چون آدم عاشق ظواهر و این چیزا ظاهری نمیشه برا همین انکار عمیق تره ، انگار روح دو طرف عاشق میشن 

هعی ولش کنیه جورایی عشقش فرق داره چون آدم عاشق ظواهر و این چیزا ظاهری نمیشه برا همین انکار عمیق تره ...

جالب بود 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خب اون عشق نیسکرم درونتو تحریک کردهو چون بهت نزدیک نیس که با رابطه فیزیکی راضی شی فک میکنی چه خبره و ...

مگه شما تجربه اش کردی ؟ 💔منم واقعااا میگم کسی مثل من نبود ، اصلا فضا مجازی رو قبول نداشتم که حتی دو نفر آشنا بشن چه برسه عاشق شدن کسی هم چنین چیزی میگفت فقط خندم میگرفت میگم این افراد عقلشون کمه وگرنه آدم عاقل مگه میشه اصلااا ..... 

آدم‌ها معمولا سعی دارند تجربه‌ای که براشون رقم خورده یا موقعیتی درش واقع شدند رو جالب‌تر، مهم‌تر و منحصربفرد نسبت به موقعیت و تجربه  سایرین توصیف و تصور کنند؛ رشته‌ای که می‌خوونند دشوارترین رشته می‌دونن، دانشگاهی که می‌رن رو بهترین دانشگاه شهر و کشور وصف می‌کنند، شهر و آبادی‌شون رو بهتر از سایر بلاد معرفی می‌کنند، علاقه و آشنایی و وصلتشون با همسر خود رو متمایز با همگان می‌دونن و... 

و همه  این‌ توهم‌ها شاید ناشی از اینه که خودمون رو مرکز جهان می‌دانیم نه یک نقطه در پهنه‌ی جهان.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
مگه شما تجربه اش کردی ؟ 💔منم واقعااا میگم کسی مثل من نبود ، اصلا فضا مجازی رو قبول نداشتم که حتی دو ...

منم شنیدم چت مجازی وابستگی عمیق میاره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مگه شما تجربه اش کردی ؟ 💔منم واقعااا میگم کسی مثل من نبود ، اصلا فضا مجازی رو قبول نداشتم که حتی دو ...

آره

واسه همین میگم جدیش نگیر 

کلا تا کسیو ندیدی از نزدیک و باهاش وقت نگذروندی نمیتونی بگی عاشقشی

شماها صرفا دو تا دوست مجازی این و چیزی که بینتونه عشق نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
منم شنیدم چت مجازی وابستگی عمیق میاره

آره واقعا عمیقه 💔💔💔 کسی که تجربه نکرده نمیدونه چقدر سخته چقدر واقعاااا ، از حضوری حتی بدتره ولی همون طور که گفتم هرکس تجربه نداره قطعا براش غیر قابل باوره 

آرهواسه همین میگم جدیش نگیر کلا تا کسیو ندیدی از نزدیک و باهاش وقت نگذروندی نمیتونی بگی عاشقشیشماها ...

چرا عشقه ، جالبه بدونی اونم به هیچ عنوان فضا مجازی رو قبول نداشت و می‌گفت اصلا غیر ممکنه عشق مجازی وجود داشته باشه ولی .....

انگار دو طرف روح و قلبشون عاشق شدن ، نه عاشق قیافه شدن نه عاشق پول و موقعیت و اینا ، از ته قلب انگار طرف رو بخاطر خودش می‌خوان ...

آدم‌ها معمولا سعی دارند تجربه‌ای که براشون رقم خورده یا موقعیتی درش واقع شدند رو جالب‌تر، مهم‌تر و م ...

نه این قضیه اش فرق می‌کنه 💔 من از خدام بود که ساده تر باشه ، ببین این مثال هایی که زدی در همه موارد اون فرد میخواد جلوی دیگران و افراد و کلا جامعه بگه رشته من فلان طوره ، یا شهر من و یا هرچیز من 

ولی من این موضوع رو کسی نمیدونه💔💔 و حتی پنهون هم کردم و فقط تو قلبم نگه میدارم و اولین باره فقط اینجا اومدم درد دل