2777
2789
عنوان

شماباشین جواب این آدموچی میدین

93 بازدید | 15 پست

مجردم ویکی ازدوستانم درسن ۴۲سالگی ازدواج کرده ومن ۲۹سالمه هرروزبهم میگه ی فکری ب حال خودت کن شوهرپیداکن برو دعایی چیزی بزن پیش کسی ک شوهرکنی داره دیرمیشه واست یازنگ میزنه میگه چیکارکردی بالاخره شوهرکردی باباسنت بالارفت من چون ازم بزرگتره سکوت میکنم امادیگ باحرفاش داره اعتمادبنفسمونابودمیکنه شماباشین چی جوابشومیدین ک خیلی محترمانه باشع ک بخام بهش بگم ممنون میشم جواب بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه خودش ۴٠بوده ازدواج کرده😑😑😑😑

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
وقتی که داشت این حرفارو میزد با یک نیشخند نگاه کن

نمیفهمه امروز گفتم عجله ی ندارم هدف من ازدواج نیست ازدواجم خدابخادمیشه نخادم حتماحکمتی هست نمیدونم خوب گفتم یانه

ایندفعه گفت بگو چرا؟ شما ناراضی هستی زود ازدواج نکردی؟ 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
بگو نه قربونت از شرايطم شديدا راضيم از استقلالم لذت ميبرم فعلا حالا وقت زياده بنظرم از روى بدى بهت ن ...

اره چون گفت اشتباهی ک من کردمو تونکن من دیر ازدواج کردم تونکن اماخب این ک هرروز تکرارش میکنه بهم برخورد 

نمیفهمه امروز گفتم عجله ی ندارم هدف من ازدواج نیست ازدواجم خدابخادمیشه نخادم حتماحکمتی هست نمیدونم خ ...

توضیح دادن شرایط رو برای دخالت بیشتر فراهم میکنه، گاه انتقاد رو بپذیرید ...مثلاً بگید چشم حتما به حرف شما فکر می کنم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!