2777
2789

خانما من عقد هستم و همسرم ۵ روز میرن سرکار یه شهر دیگه و ۵ روز مرخصی هستن .. 

خرج غذا خیلی میشد روزی ۴۰۰-۵۰۰ پول غذاش میشد ،خوابگاه محل کارش یخچال داره اما فریزر نه منم غذاهای یخچالی درست کردم خورشت کنسرو کردم تن ماهی کوکتل سوسیس برنج و مرغ کتلت زرشک پلو با مرغ ، مرغ سوخاری ، سالاد الویه ،قیمه تمامی اینارو درست کردم که میره سرکار بخوره دقیقا ۱۰ تا غذا بود گذاشتیم تو ظرف ی بار مصرف در یخچال بود 

همسرم یه کاری پیش اومد دوروز بیشتر موند ولی یهویی بود و غذاها دوروز در یخچال بود ، حالا همسرم فردا میره سرکار و سه روز میمونه بهش گفتم غذاهارو ببر گفت غذایی نمونده خواهرم اومده سه تاشو واسه شام برده 

دیشب هم جلو چشم خودم دو پرس برد 

کوکتل و سوسیس هم سرخ کرد برای شوهر شکم پرستش 

شوهر من مادر ندارع برادر شوهرمم مجرده پدرشوهرمم پیره

این زن انقد بی رحمع شوهر من هیچی واسه داداشش و بابای خودشم نشده اون غذاهارو بزاره

من از ساعت ۴ بعدازظهر تا ۱۰ شب غذا پختم دستام سوخته بود تاول زده بود ناخنام همه شکست 

خیلی غصه خوردم واقعا این زن چجور روش میشه اینکارارو میکنه؟؟؟؟ 

من مطمئنم خودش بعدا با پررویی میگه راستی رفتیم غذاهارو بردیم خوردیمشون من خودم دیشب تعارف زدم گفتم خیلی زیاده شوهرم بره برمیگرده زود خواستید داغ کنید 

ولی مگه نذریه هرشب بره اونجا برا شامش غذا ببره؟؟؟؟؟ خیلی خیلی ناراحتم یا قانعم کنید که ناراحتیم بیخودیه یا اینکه ی جوری بگید اگه خودش حرفشو زد جوابشو بدم 

تازه چند وقت پیش باهاشون رفتیم یه عروسی شوهرم همون روز از سرکار اومده بود خسته بود نیومد من چون خونواده خودمم دعوت بودن رفتم .. بعد اونجا موقع شام برگشته میگه آخ عذاب وجدان دارم داداشم غذا نخورده گفتم عزیزم شما نگران نباش ظهر خونه ما بوده غذا خورده گفت عه؟؟؟ ظهر اونجا بوده ؟؟ خیلی گفتم بهش نیومد خونمون گفتم آره اومده پیش من بعدم همیشه معمولا غذایی نیست ک بخوره یا سرکارع یا اینجا کسی نیست غذا بپزه براش مگه اینکه من!!! 

باورتون نمیشه شوهرم ۵ روز میاد اینجا این خواهرش نمیگه ی سر بزنم ی تخم مرغ بدم دستش 

بگه داداشم مامان نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو من یه تعارف زدم که یه شب ببری نه اینکه کلا هر شب بیایی یخچال  و خالی کنی.

بگو به جای اینکه بیایی برا برادرات و پدرت ناهار آماده کنی، گاهی لباسا و خونشون رو مرتب کنی بدتر میایی غارت میکنی میری!

حق داری عزیزم 

چه خواهر بی رحمی  

من مجردم دانشجو هم هستم یه شهر دیگه

به خدا پول ماهیانه ای که بابام میده رو( با اینکه میدونم هوای داداشم و خانمش رو هم خیلی داره) بازم یه بخشی رو برای داداشم و خانمش کنار میذارم که کمبود نداشته باشن 

اون وقت بعضیا💔

اَبیلین
بهش بگو من یه تعارف زدم که یه شب ببری نه اینکه کلا هر شب بیایی یخچال و خالی کنی.بگو به جای اینکه بی ...

نه اینجوری نه نمی‌خوام شوهرم ازم دور شه 

این خواهرش بدجور سیاست داره 

من عقد هم هستم 

بگید چجوری با تیکه جوابش بدم

حق داری عزیزم چه خواهر بی رحمی من مجردم دانشجو هم هستم یه شهر دیگهبه خدا پول ماهیانه ای که بابام می ...

بخدا دارم دق میکنم دق !!!! 

بعد من پریشب خونه پدر شوهرم بودم 

داشتم همین سوسیس هارو سرخ میکردم 

شوهرش شب قبل تو یخچال دیده بود گفته بود فردا شب باید بیایم اینا رو بخوریم خدایا آدم انقد گشنه؟؟؟ داشتم سرخ میکردم شوهرم صدا زد گفت بیا بشین خواهرش برگشته میگه پس کی غذا درست کنه؟؟؟ من؟؟؟ 

نه اینجوری نه نمی‌خوام شوهرم ازم دور شه این خواهرش بدجور سیاست داره من عقد هم هستم بگید چجوری با تیک ...

با خنده بگو کسی نیس اینجا به شوهرم برسه 

کاش بیاد خونه خودمون که حداقل غذاش همیشه آماده  و گرم باشه

اَبیلین