2777
2789
عنوان

نمیدونم از دست خانوادم چیکار کنم

62 بازدید | 5 پست

از وقتی نامزد شدم شیش دانگ حواسشون به منه پدرو خواهرای ناتنی دارم که همش رو مخ مامانم میرن مامانمم دهن بینه میگن اینحا میاین حق ندارین شب برین تو اتاق بخوابین نامزدمم که عقدیم میاد خونمون خیلی سرسنگین رفتار میکنن خب من یه ازدواج ناموفقم داشتم بعد الان این شوهر مامانم میگه نبینم تو خونه من بهش بگی جانم عزیزم فداتبشم تنها میشید اصن بخورش بعد رفته رو مخ مامانم که این حامله نشه تا خیلی حرفا در میاره پشت سرم اجازه نمیدن ما ده دیقا با هم تنها بشیم حتی نامزدم میاد همه کارارو خودم میکنم همشون میشینن من غذا بپزم سالاد درست کنم میان کوفت میکنن حتی مامانمم پشتم نیست همش سوال پیچم میکنه خواهرای ناتیم حتی به غذا خوردنمم میشمورن حالا خونه واسه مادرمه ولی مامانمم پشتم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازخداکمک بخاه.اگه تونستی یه مشاوره خوب برو تابهت بگه چه جوررفتارکنی،حق داری نمیشه حرفی زد

انگار من اینجا اضافیم ازدواج کنم هیچ کدومشونو راه نمیدم چون خیلی بد رفتاری میکنن