2777
2789
عنوان

وسط این هیری ویری چرابایددلم هوس بچه دوم بکنه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 41 پست
بله 1سال تحت نظربودم ازلحاظ روحی خودمو خیلی اذیت کردم

منم دومی مثل خوره تو سرم افتاد تا عملی شد..حالا نمیگم پشیمونم چون عاشق پسرمم ولی خستم شوهرم ک همراه نیس باعث شده کم بیارم نتونم ب زندگی و خودم برسم.بچه دومم سه سال و نیمه الان ی مدته دلم میخاد سومی بیارم تو ذهنم میاد.ماه پیش جلوگیری درستی نداشتیم بخصوص زمان تخمک گذاری ولی پریود هم نشدم ولی موعدم بی بی چک زدم منفی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همسن توام‌ بفکر اینم فردا پاشم برم دوتا چیپس دوتا کرانچی سه بسته پاستیل و دوتا پفک بخرم ک خوراکیامو زیاد کنم تا وقتی سریال میبینم توازن خوراکی و سریالم حفظ

چه کار سختی هوف😐🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بنظرم شرایط مملکت ما و کشورای دیگه اینه هیچ فرقییم نخواهد کرد بابچه اوردن یا نیاوردن امسال ماها.... ...

ببین من با اینکه میدونم رفاه مالی یه بچه رو الان تامین کنم اما نمیارم چون شما الان خبر داری ده سال بعدم مطلع هستی اما بازم هرکی صلاح زندگیشو خودش بهتر میدونه🫠🤷🏻‍♀️

اره امروز سالگرد عضويتم بود 😄

عه منم مث تو برج ۹ اومدم تو سایت😁

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

هرچی خیر و صلاحه انشالله

اما واژه هوس برای بچه دار شدن برام خیلی عجیبه

برای بچه دار سدن دنبال هوس نباشید، امادگیتون رو بسنجید!

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

تو این دور زمونه حال خوشی شده لباس های متعدد گوشی خوب ماشین خوب خونه خوب هرکی ک نداشته باشه ب چشم انسانم نگاش نمیکنن اگر هم جین بستری براش فراهم نیس نیارش ۷۰ میلیون افسرده داریم بخدا  فقط ده میلیون ایران تو رفاهن بقیه مردم از هف روز هفته دو شبشو حوبن بقیشو از شدت فکر ب مشکلات باغصه ب جنون میرسن جوری ک روزی ده بار میمیرم من ب عنوان یکی از اون ۷۰ میلیون نفر عرض کردم

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤