2777
2789
عنوان

وسط این هیری ویری چرابایددلم هوس بچه دوم بکنه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 41 پست
ببین سره دخترم چون تنهابودم خیلی عذاب کشیدم..... حس میکنم این سری باتجربه تر خواهم بود چیزایی ک برای ...

ببین گل بچه دوم خیلی سختتره بنظر من، من بچه اولمو تنهایی بزرگ کردم با اینکه بدقلق تر بود ولی از وقتی دومی اومده وقت حموم رفتنم ندارم با اینکه مادرم مدام پیشمه. باید یه سر پیش نوزاد باشم یه سر پیش بچه اولم. خیلی حساس شده و حسودی می‌کنه یه ذره بیشتر به دومی توجه کنم. تازه بزرگتر از دختر شماس و نسبتاً مستقله

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسر ۵سال و‌نیم هستش اما تو این مملکت گل و بلبل یدونه هم ظلم به اون بچس

بنظرم شرایط مملکت ما و کشورای دیگه اینه هیچ فرقییم نخواهد کرد بابچه اوردن یا نیاوردن امسال ماها.... 

اگه شرایط مالی اوکی باشه نمیگم متوسط روبه بالا بهتره 2فرزندو داشته باشیم سومی ظلمه که بخوایی بیاریش.... 

تک فرزندی سخته مخصوصابرای ماهاک تو شهرغریب هستیم و باکسی ارتباط نداریم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
منم بچه سوم میخام...ولی از ایندشون میترسم

سوم دیگه واقعا ریسکه 

اگه اوضاع مالیت ساپورتت میکنه بیار

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
تاعید که چیزی نمونده و به این زودی که باردار نمیشی صبر کندبعد عید اقدام کن که بدهکارم نباشید

شوهرمم اینو میگه