2777
2789
عنوان

چند شبه درست نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 124 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر مشکلات زندگی به خاطر بچه دار شدنبه خاطر اینکه نزدیک پریودیمه 🤦‍♀️😄مثل ساعت سر تایم میخوابی ...

اقدام هستی داری پریود میشی؟

مشکل ناباروری داریذ؟

ما هم مشکل نازایی داریم سه ماهه اقدایم منم از امروز جی پریودی بهم دست داده سینه هام درد میکنه فک کنم چند روز دگ بشم خیلی ناراحتم

به خاطر مشکلات زندگی به خاطر بچه دار شدنبه خاطر اینکه نزدیک پریودیمه 🤦‍♀️😄مثل ساعت سر تایم میخوابی ...

عیب نداره خب پریود بشی راحت میخابی دگ

و اینکه هروقت میبینی اینطوری هستی یه نصف قرص خاب اور بنداز 

یا هم الپرازولام ننداز

یکاری کن از این قرص های حساسیت مث. هیدروکسی زین بنداز انقد خاب اوره که نگو عادتم نمیاره قشنک میخابی

اقدام هستی داری پریود میشی؟مشکل ناباروری داریذ؟ما هم مشکل نازایی داریم سه ماهه اقدایم منم از امروز ج ...

بله 

امروز پریود شدم

خیلی اذیت دارم میشم به خاطر این چشم انتظاری 😔

بله امروز پریود شدمخیلی اذیت دارم میشم به خاطر این چشم انتظاری 😔

من فک کنم قبلا توی تاپیک دگ باهات حرف زدم مشکلتون جی بود از شما یا همسرته!چندوقته اقدامی؟تجت نظر دکتر هستی؟امپول ازاد سازی زدی؟چرا نمیری سراغ ای وی اف

عیب نداره خب پریود بشی راحت میخابی دگو اینکه هروقت میبینی اینطوری هستی یه نصف قرص خاب اور بنداز یا ه ...

فردا برم یواشکی بخرم چون مامان و بابام نمیزارن بخورم

امشب به بابام گفتم قرص خواب داری انگار ازش سیگار خواستم یه جوری چپ چپ نگام کرد که نگو

من فک کنم قبلا توی تاپیک دگ باهات حرف زدم مشکلتون جی بود از شما یا همسرته!چندوقته اقدامی؟تجت نظر دکت ...

من که اصلا اسم کاربرارو نگاه نمیکنم 🤦‍♀️

همسرم

مشکل مورفولوژی داره

فردا برم یواشکی بخرم چون مامان و بابام نمیزارن بخورمامشب به بابام گفتم قرص خواب داری انگار ازش سیگار ...

مگ متاهل نیستی چرا با بابات زندگی میکنی 

به همسرت بگو قرص هیدروکسی زین بگیره 

من فک کنم قبلا توی تاپیک دگ باهات حرف زدم مشکلتون جی بود از شما یا همسرته!چندوقته اقدامی؟تجت نظر دکت ...

دکتر بهش دارو داده مصرف میکنه

فعلا دکتر قبول نکرده برای آی وی اف میگه شاید با قرص بشه 

دکترم میگه آی وی اف بدن زن رو نابود میکنه و تاجایی که بشه سعی میکنه طبیعی باردار شیم

مگ متاهل نیستی چرا با بابات زندگی میکنی به همسرت بگو قرص هیدروکسی زین بگیره

قهر کردم چند روزه اومدم خونه بابام

سر همین بچه دار شدن زده به سرم به خاطر همه چی یهو یه دعوا راه میندازم

خیلی تحت فشارم

من که اصلا اسم کاربرارو نگاه نمیکنم 🤦‍♀️همسرممشکل مورفولوژی داره

همسره منم مشکل داره 

خیلی گرفتار شدیم 

خودت مشکل خاصی نداری؟

من خودمم اندومتریوزم اما هرماه فولیکول بالغ دارم اما باردار نمیشم علت اصلی فک کنم اسپرمه ضعیف باشه

همسرم دارو مصرف میکنه بهتر شده یکم اما باز سه ماهه کردیم نشده ینی هنوز خیلی قوی نیست جون دکتر زنان هم گفن خیلی قوی نیس

چیکار باید کنیم بنظرت؟

چندسالته شما!

چند وقت اقدامی کلا بجه ندارید؟

ما ک نداریم سه ساله عروسی کردیم خیر سرمون اومدیم اقدام کنیم اینطور شد فهمیدیم مشکل داریم جفتمون

منتظرم پریود شم برم دکتر میخایم این ماه آی یو آی 

کنیم 

تورخدا دعا کن بگیره 

قهر کردم چند روزه اومدم خونه بابامسر همین بچه دار شدن زده به سرم به خاطر همه چی یهو یه دعوا راه میند ...

وا جرا قهر 

همسرت دست خودش ک نیست اسپرمش اونطوریه گناه داره اونم باید درکش کنی نه اینکه قهر کنی بری

چندسالع عروسی کردید 

دکتر بهش دارو داده مصرف میکنهفعلا دکتر قبول نکرده برای آی وی اف میگه شاید با قرص بشه دکترم میگه آی و ...

خب میینی ک طبیعی اقدام کردن هم خب وقتی نشه یه سال بگزره نشه چاره ای جز ای وی اف نمیمونه 

خیلیا ای وی اف میکنن نترس

همسره منم مشکل داره خیلی گرفتار شدیم خودت مشکل خاصی نداری؟من خودمم اندومتریوزم اما هرماه فولیکول بال ...

الهی به حق صاحب همین شب ها دلت شاد بشه و خدا بهت بچه های زیاد و سالم و شاد و با معرفت بده عزیزم 

💜

من که خیلی خستم

دیگه سپردم به خدا 

هر چی خودش صلاح بدونه 

با اینکه این حرفو میزنم ولی یه وقتایی از عالم و آدم شاکیم و نا امیدترین آدم دنیا میشم 

بازم توکل به خدا