2777
2789
عنوان

دستام بدجور میلرزه باشوهرم دعوا کردیم درحد کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مثل اوایل زندگی من که شوهرم گوشی برمیداشت که به همه بگه بیان خونه ما😂منم‌میترسیدم ک نه زنگ نز ...

الان منم همینم 

موندم چیکارکنم

دعوامون شد جاریمم طبقه پایینه 

پیام داده ارومتر

نه میگه تو پاچه خواری نمیکنی مارو دوست داشته باشن

خوب اینو با  مادرشوهرت خودتون که تنها بودید صحبت کن 

بگو من با فلانی مشکل دارم پیشش نرفتم ولی مگه جاهای دیگه کمک نکردم مگه همکاری نکردم 

درمورد بچه هم صدا نکنن خودت بچتو محبت کن تا یاد بگیرن 

نزاشتم خیلی دیونس زنگ میزد میگفت بیاید خونمون به بابامم میزد

میزاشتی بیان مردی بخواد سر ظرف شستن دعوا راه نندازه به خانوادشم بگه واسه چی ازش باید بترسی انقد شوهرت کم فکر تو اصلا کم نیار نمیگم سیاست نداشته باش یا سر به سرش بزار اما اون این کارا رو میکنه تو نترس چون هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

خیلی سخته خیلی تحمل این جور مردا چون خودم دارم دقیقا با یکیشون زندگی میکنم تبدیل شدم به یه آدم افسرده ی روانی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نه میگه تو پاچه خواری نمیکنی مارو دوست داشته باشن

وااای نگو مقابل این حرفاش ساکت میمونی

بگو تو پاچه بخور که تورو دوست داشته باشن من احتیاجی به این کار ندارم اینقدر مثل تو اعتماد به نفسم پایین نیس

وااای نگو مقابل این حرفاش ساکت میمونیبگو تو پاچه بخور که تورو دوست داشته باشن من احتیاجی به این کار ...

اخه هرکی بیشتر کارکنه بیشتر بهشون محبت کنه محبت که چه عرض کنم مثلا شوهرم به من میگه برو از تو رخت خاب بالش بیار بابام بزاره زیر پاش

من نمیکنم بقیه جاریا انجام میدن اونام بلند تشکر به به میکنن 

منو نمیگن شوهرمم حرصی میشه