2777
2789
عنوان

من دیگ ذوقی نمونده برام بی رمقم

87 بازدید | 13 پست

چند روز پیش تاپیک زدم میشه دعا کنید این حال خوب موندنی باشه؟ دیگ از دست نره؟ تو مغزمم نمیگنجید اینجوری شه ولی شد همش ترس داشتم بشه ولی شدد

دیگ طاقتم طاق شده اینبار نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اینهمه عشقشو ت قلبم سرکوب کردم ماه ها تا بعد ماه ها سکوت اومد حرفایی زد ک قانع شدم و تونستم ببخشم ک عشقشو به قلبم برگردوندم همه اون عشق سرکوب شده رو حالا چکار کنم؟ حالا با اینهمه عشقو نبودنش چی کار کنم؟😭😭😭😭چکار کنم ک بازم گول خوردم😭

چکار کنم ک نمیفهمم چیشده 

چرا باید این بلا سرم بیاد

چرا باید بیاد جوری امیدوارم کنه به ازدواج ک حس کنم دیگ تموممم شد اونهمه فراغ ولی یجوری بره ک نفهمم چیشد🙂

دیگ خستم 

خستهههههه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

گرگا تو لباس میش هسن باید به خودت اعتماد کنی 

سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همون‌طور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره تصمیم قطعی بگیری....برای رابطه ت......

احساس و منطق رو با هم شریک این تصمیم بکن.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
گرگا تو لباس میش هسن باید به خودت اعتماد کنی

دیگه نمیتونم به هیچکسسسس اعتماد کنم. اون حالی ک یه هفته پیش داشتم قبل اومدنش اون حال نسبتن خوبم ک نتیجه ماه ها تراپیه خودم بود یه شبه با برگشتنش عوض شد و من شدم همون ادم عاشق و الا برگشتم سر نقطه اول (: 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
از خدا برات طلب صبر و قدرت دارم.درد عشق آدمو بیچاره می کنه.

ممنون عزیزم🥺

دیگه نمیتونم به هیچکسسسس اعتماد کنم. اون حالی ک یه هفته پیش داشتم قبل اومدنش اون حال نسبتن خوبم ک نت ...

خودتون رو باید باور داشته باشید همین و بس بقیه فاقد اهمیت ان

سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همون‌طور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !

خودتو اذیت نکن میگذره ی مدت بگذره کنار میایی با نبودنش💔

عزیزم گذشتو با نبودنش کنار اومدم تجربشو دارم ولی وقتی یبار کنار میای دوبار کنار میای سومین بار دیگ تسمت پاره میشه دیگ نمیچرخه هیچی فقط تو میمونی و روحی ک نداریش دیگ(:

میدونی ۳ سال و نیم باهم بودیم

میدونی الا برگشت ک بمونه ولی نمیدونم چیشد ک نیستش 

تومیدونی چرا رفت؟ شاید بقیه بدونن 😭😭😭😭😭😭

بهتره تصمیم قطعی بگیری....برای رابطه ت......احساس و منطق رو با هم شریک این تصمیم بکن.

همینکارو کردم خیلییی کارا کردم دیگ نمیکشم

من عشقم بهم خیانت کرد بهم زدم پنج ماهه هنوز کنار نیومدم با نبودنش ولی خب چاره ی ندارم

هیی💔💔

انشاالله که بتونی کنار بیایی این روزات زودتر بگذره واقعا سخته 🥺❤️‍🩹

ممنون عزیزم(: