2777
2789

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک

۵۳۰ مرتبه

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر از دیروز به فکرتم. ببخش اینو میپرسم، اما همسرت هواتو داره؟ بهت دلگرمی و دلداری میده؟

میگه پیش داوری نکن فعلا باید صبر کنی تا جواب پاتولوژیت بیاد کلن شوهر من آدمیه که پوکر فیسه نمیدونم واقعا خوشبینه یا ادا در میاره در هر صورت دغدغه من اون نیست آدم محکمیه مردا اگر زنشونم بمیره بعد چند سال خودشونو پیدا میکنن مجدد ازدواج میکنن ولی بیشتر دلم برا دخترم میسوزه 

نگران نباش عزیز دلم خدا خیلی مهربان ان شاءالله جواب پاتولوژیتون هیییچ مشکلی نیست 

متوسل شو به حضرت زهرا به امام زمان ان شاءالله حاجت روا بخیر بشی عزیزم

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
میگه پیش داوری نکن فعلا باید صبر کنی تا جواب پاتولوژیت بیاد کلن شوهر من آدمیه که پوکر فیسه نمیدونم و ...

خب همین که همراهته، عالیه. خیالم جمع‌تر شد.

نمیدونم چرا اصلا از ذهنم بیرون نرفتی. تو رو خدا انقدر حرف شعر سنگ مزار و این حرفها رو دیگه نزن. دلمو خون کردی. مطمئنم خوب میشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خب همین که همراهته، عالیه. خیالم جمع‌تر شد.نمیدونم چرا اصلا از ذهنم بیرون نرفتی. تو رو خدا انقدر حرف ...

از وقتی دانشجو بودم کار دانشجویی گرفتم وقتی درسم تموم شد شاغل شدم هیچوقت وقتشو نداشتم یه هفته برا خودم تایم آزاد تو خونه باشم همیشه دلم میخواست موقعیتی  باشه کتابی بخونم فیلمی ببینم الان چند روزه خونه مادرم هستم رو تخت دراز کشیدم ولی نه حوصله کتاب دارم نه فیلم ذهنم اصلن آروم نمیگیره

از وقتی دانشجو بودم کار دانشجویی گرفتم وقتی درسم تموم شد شاغل شدم هیچوقت وقتشو نداشتم یه هفته برا خو ...

یادته توی  دوتاپیک قبلت گفتم شاید این اتفاق تلنگریه برای زندگی شادتر؟ خودم هم فکر میکردم قراره بمیرم، با خودم میگفتم وای من همه‌ش میخواستم فلان کاروبکنم و نکردم. فلان جا برم و نرفتم. دخترم چی؟ برای دخترم دلم میخواست این کار روبکنم و نکردم...

الان ولی همه‌شونو دارم کم‌کم انجام میدم. برای شما هم اینجوری میشه. شاید نپسندی حرفمو، اما اینا همه‌ش هدیه‌های خداست برای اینکه بیشتر برای خودمون وقت بذاریم و شاد زندگی کنیم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟