2777
2789
عنوان

چرا واقعا چرا

160 بازدید | 12 پست

خستم از این وضعیت جامعه خستم از این زندگی بدون تعهد که تو جامعه رواج دادن و افتخار هم میکنن

عشق واقعی انگار کلا وجود نداره انگار ادم سالم کلا وجود نداره انگار رویا هام محاله

خیلیا کسی رو دارن که واقعا همدمشون دوسشون داره حداقل کسی رو دارن که بدون ترس وفادارش باشن:)

میزی اینستا همه میگن دنبال ادم عاقل و وافادارن دنیای واقعی همه دنبال ج.دن نباشی حالشون ازت به هم میخوره🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایران ۹۰ میلیون جمعیت داره اینایی که تو میبینی یه مشت بیکارو علافن اکثرا سرگرم کارای خودشونن

والا تو کوچه خیابون تو جمع خانواده و فامیل فضای مجازی همشون اینطورین کجا مونده که بگم این افراد اونجا نیستن هر کی دیدم همینجوری بی ریشن

متاسفانه اکثر خانوما لباسایی می پوشن که خودشونو در حد همون که گفتی پایین میارن

و دید به زن تبدیل شده به یه ابزار

جامعه ای که اروم آرروم ارزشهاشو از دست داده باید آروم آروم بیدار بشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
والا تو کوچه خیابون تو جمع خانواده و فامیل فضای مجازی همشون اینطورین کجا مونده که بگم این افراد اونج ...

من که خودم توی دانشگاه حداقل تو کلاس خودمون ۴ ۵ تا پسر خوب و سالم دیدم باهشون دوستم از اونورم پسر هرزه هم هست نمیشه منکرش شد ولی خوب همه یجور نیستن

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

متاسفانه اکثر خانوما لباسایی می پوشن که خودشونو در حد همون که گفتی پایین میارنو دید به زن تبدیل شده ...

دیه رسما با لباس زیر میان بیرون والا خارج از ایرانم اینجوری تو خیابون نمیرن اینا رسما دنبال جلب توجهن

دعا کنید ادم خوب سر راهم قرار بگیره🙂🙏🏻

همه چیز دست خودته باور کن و تمام توجه خودتو بذار برای چیزای خوب به پسرای خوب وفادار و پاک بیشتر توجه نشون بده توی ذهنت تا پسرای خراب و خیانت کار و داغون 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫