2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

35 بازدید | 9 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن

خداجوننمممم شکرت شکرت شکرت

شکرت واسه حال خوبم

شکرت واسه زندگی قشنگممم

خدایا شکرتتتتت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن

خدایا شکرت منو عشقمو قسمت هم کردی

شکرت خداجونم حس خوبی دارم شکرت کنارمی 

خدایا خیلی دوستت دارما شکرت فداتشم واسه وجود قشنگت

شکرتت زندگیم روز ب روز قشنگ تر میشه

شکرت حاجتمو دادی شکرت معجزه کردی برام 

خدایا شکرت شکرت شکرت

شکرت دلتنگم شد و برگشت

خدایااااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایا شکرت که همسر اینده عالمو نصیبم کردی 

خدایا شکرت که من خوشبخترینم

خدایا شکرت که تو درسام‌موفقم 

خدایا شکرت که همه کارم درست پیش میرن 

خدایا شکرت که احساس خوبی دارم 

خدایا شکرت که سلامتم

خدایا ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره

شکرت هفته خیلییی خیلی قشنگی در انتظارمه

شکرت همه چی خوب پیش رفت شکرت دعاهامو قبول کردی

شکرت حاحت روا شدم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نظرکرده_خدا    

خدایا شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم

شکرت هفته خیلی خوبی برام میشه شکرت حضرت زهرا کمکم کرد شکرت خدایا نشونه خوب بم دادی شکرت 

خدایاااا شکرت شکرت شکرت بالاخره شد شکرت ب ارزوم رسیدم

💛خدایا شکرت بابت حال خوبم

💚خدیاشکرت بابت موفقیتم

🧡خدایا شکرت بابت آرامشی که داریم

🩵خدایا شکرت بابت خانوادم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خدایا شکرت،شکرت بابت وجود نازنینت تو زندگیم

شکرت مسیر موفقیت رو نشونم میدی همیشه

شکرت همسرم به خودش اومده و na می‌ره

خدا جونم شکرت خانواده خوبی دارم

شکرت هیچوقت تنهام نمی‌ذاری

شکرت بابت مشتری های پولدار و باربرکتی که دارم

شکرت بابت این درآمد عالی و سرشار از خیر،خداجونم عاشقتم مرسی بابت همه چی