2777
2789
عنوان

عوضی متاهل بود بود به من نگفته بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 69 پست

خدا لعنتش کنه 

هر چی تو دهنته بهش بگو 

بلاکش کن 

چ مدت باهام بودید؟؟

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عؤم شوهر منم ی بار ب ی دختر پیام داده بود دختره ازش پرسیده بود ک متاهلی اونم گفته بود نه باباااا متاهل بودم سمت تو نمیومدم ک😓🥺دختره نوشته بود اگه زن داری بگوهاااا من حوصله دردسر ندارم☹️🥲

تو رابطه بودن آدم متاهل با آدم مجرد زمین تا آسمون فرق داره.مگه میشه ک متوجه نشدی باشی و شک نکرده باش ...

به خداوندی خدا متوجه نشدم،  هیچ کسی شک نکرد اینقدر قشنگ از آینده و زندگی میگفت، حتی  دوباره گفت من عاشقت شدم نتونستم ازت دست بکشم

وزن اوایه ۵۳ کیلو    شروع رژیم 27  مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍
به زنش پیام دادم، شانسی شماره اش دست افتاد، این چند روزه اونم پیگیر بود

ای بابا

ولش کن هرچی پیام دادن جواب نده همه خطارو بلاک کن خودشون از رو میرن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

منم همچین موردی داشتم خوشبختانه خیلی زود فهمیدم 

پررو پررو می‌گفت معرفیت میکنم به پسر داییم  ازدواج میکنین، اینجوری منم خیلی بیشتر می‌بینمت

عوضی بی خاصیت 😒😒😒😒😒😒

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

زنه چی بهت گفت؟

یع نشونه هایی ردو بدل کردیم مطمئن شدیم  که خود طرفه،اینقدر حالم بده.  با زنش تلفنی صحبت کردم گریه ام گرفت، گفت  منو نفرین کن ولی بچه امو نفرین نکن

وزن اوایه ۵۳ کیلو    شروع رژیم 27  مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍