2777
2789
ای بابا پس پیش یه پزشک درست حسابی برو یه چکاب کامل بنویسه

عزيزم چه ازمايشايي ك ندادم از چكاپ كامل بگير تا ازمايش هورمون 

سونو كل شكم ،دو بار اندو شدم

من بوشهر زندگى ميكنم برا درمانم حتى تهرانم رفتم

ميشه برام دعا كنى

ديگه نااميدم از همه چيز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكترا معمولا دردى كه نميدونن ريشه اش از چيه ربطش ميدن به اعصابشايدم واقعا از اعصاب باشهنميددونممن خي ...

همیشه تو زندگی یه چیزی هس که نذاره بهت خوش بگذره

منم زندگیم خوبه شکر خدا ولی مریضی نمیذاره

منم اینجوریم یه مدت هق میخام بزتم انگار هرچی بینم ولی خودمومیگیرم بسختی الان رفتم ازمایش دادمواز کبدم بوده هیج درمانیم نداره جز ایتکه کبدتو درست کنی ازوقتی دارومیخورم خداراشکر بهترشدم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

منم اینجوریم یه مدت هق میخام بزتم انگار هرچی بینم ولی خودمومیگیرم بسختی الان رفتم ازمایش دادمواز کبد ...

خداروشكر كه حداقل فهميدى از كجاته

من ك هر چى دكتر ميرم بى نتيجس 

خداروشكر كه حداقل فهميدى از كجاتهمن ك هر چى دكتر ميرم بى نتيجس

ازمتیش کبد دادی قندچربی؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چندساله درگيرى؟

من دوسال پیش شکم درد داشتم کل دکترارو گشتم به زور خوب شدم بعدش باردار شدم دکتر گف امیدی نیس به این بارداری 

انقد استرس کشیدم تا ۲۴ هفته پسرمون از دست دادم

بعدش که سقط انقد داغون بودم حالم بد بود بعد  اون چن ماهه که بدن درد دارم

استرس طولانی داشتم زده به بدنم

تشخیص دکتر چی بود ؟ دعا میکنم ♥️🙏

والا تشخيص درست نميدن

يكى ميگه معدت خراش داره

اون يكى ميگه نه از خراش نيست و از رفلاكسه خراش سه روزه اوكى ميشه

يكى ديگه ميگه از اعصابه …..