2777
2789

چون اونام یه مادرشوهر اینجوری داشتن دارن عقده اون رفتارای ک باهاش شده رو سر عروسش  در میاره

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب عروسم گفت مامان جون فردا بیا باهم بریم بگردیم بعدم بریم شاه عبدالعظیم.. گفتم نه عزیزم برین خوش بگذره.. من کلی کار دارم 

ترسیدم برم باهاشون فردا یکی از نی نی سایتیا باشه عنوان بزنه مادرشوهرسلیطه ام اومدباهامون بیرون تازه رفت صندلی جلو نشست 😂😂

اینقدر که شماها تاپیک مادرشوهر فلان واینا میزنید 

دیشب عروسم گفت مامان جون فردا بیا باهم بریم بگردیم بعدم بریم شاه عبدالعظیم.. گفتم نه عزیزم برین خوش ...

آخی😂😂نه بابا همه ی مادرشوهرا هم بد نیستن... وقتی خود عروست دوست داره باهاشون برین پس حتما مادرشوهر خوبی هستین

پسرتونو چند سالگی زن براش گرفتین؟ 

برادرزاده ام 19سالشه میگه زن میخوام

آخی😂😂نه بابا همه ی مادرشوهرا هم بد نیستن... وقتی خود عروست دوست داره باهاشون برین پس حتما مادرشوهر ...

ای جانم یاد پسرخودم افتادم از نوزده سالگی گفت زن میخام.. گفتم خب.. هی گفت گفت.. به زور تا 25سالگی نگهش داشتیم شب تولدش بود وارد بیست وپنج شد همون شب عروسیشم بود... 

آخی😂😂نه بابا همه ی مادرشوهرا هم بد نیستن... وقتی خود عروست دوست داره باهاشون برین پس حتما مادرشوهر ...

کلا فان بود گلم.. جوونن میخان باهم حرفای قشنگ بزنن.. دست همو بگیرن.. بخندن.. موزیک گوش بدن.. من برم کجا اخه... خودشون خوش باشن انگار من خوشم 

ای جانم یاد پسرخودم افتادم از نوزده سالگی گفت زن میخام.. گفتم خب.. هی گفت گفت.. به زور تا 25سالگی نگ ...

انشالله خوشبخت بشن 

لابد عاشق شده بوده؟ با همون دختری که میخواست ازدواج کرد؟ 

برادرزاده ی ما که عاشق شده😂😍

انشالله خوشبخت بشن لابد عاشق شده بوده؟ با همون دختری که میخواست ازدواج کرد؟ برادرزاده ی ما که عاشق ش ...

عاشق شد ولی اون دخترخانوم از نظر ما به درد پسرم نمیخورد.. تک دختر بود خیلی ام لوس ولجباز.. پسرمنم لجبااااااااززززز البته نامحسوس.. بعدم خودش گفت نه اون به دردم نمیخوره قهرمیکرد.. سع ماه چهارماه.. گفتم این چیه قهر نهایت اخرش یه روز.. دیگه یه خانوم محبت کرد معرفی کردن.. شرایط اوکی بود.. رفتن سرزندگیشون 

انشالله خوشبخت بشن لابد عاشق شده بوده؟ با همون دختری که میخواست ازدواج کرد؟ برادرزاده ی ما که عاشق ش ...

وای ازاین جوجه ها... عاشق میشن.. وای وای 

خدا حفظش کنه برا پدرمادرش...