🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جرا ب بدترین اتفاق ممکن فکر میکنی😕من ب این موضوع فکر کنم قبل اینکه بخام غصه خودمو بخورم ک خرجمو جیکار کنم از گریه کور میشم ک بلای سر شوهرم نیادو زندگیم خراب نشه.بعدم خدای نکرده اون موقع آدم میره سرکار.بعدم مگه بیمه نیستین؟
وا همه مرگ ها ک دیه نداره اتفاقا هر زنی باید فکر کنه برا خودش درامد جور کمه مرگ خبر نمیکنه
عزیزم من از نظر این گفتم که وایب منفی وارد زندگیت نکن
و اینکه بیمه هم هست
قطعا پول میده
چرا انقدر فکرتو درگیر میکنی عزیزم
چرا جبهه گرفتی گلم
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼