2777
2789
عنوان

💃🏿به نظرتون جورجیا چی داره که رونالدو انقد عاشقش شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه 

تاپیک اخرمو گزارش بزنه ؟

هر کی گزارش زد لایک کنه مرسی 

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

هیکلش معمولی نیست قبل معروفیت هم هیکل برجسته ای داشت هیکل برجسته هم یعنی هورمون زنانه و انرژی جنسی خوب کار میکنن، مچ پاشم کلفته یعنی قدرت باروری و زنانگی بالایی هم داره قدیمیا خیلی به این اهمیت میدادن 

علاوه بر اخلاق راز موفقیتش بدنشه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

به نظرم سیاست داره 🤣حالا مابودیم انقد فشارمیاوردیم که یا عقدم کن یا من یا مامانت 🤣🤣🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
عاشقش شدع ولی هنوز ازدواج نکردن

خخخخ مادر رونالدو سنگ میندازه  🙂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)