2777
2789
عنوان

رفتار زشت مادرشوهرم

231 بازدید | 4 پست

دوستان من ۱۰ ماهه عقدم دو هفتس مامانم مریض شده الان بهتره لطفا براش دعا کنید خوب بشه مادرشوهرم با پدرشوهرم اومدن عیادت خواهر شوهرام زنگ زدن ۲ تا خواهر شوهر دارم 

مامانمم گفت راضی به زحمت نیستم تورو خدا خودتون رو به زحمت نندازین تلفن کردین کافیه اینم بگم مامانم خیلی زن با فرهنگ و فهمیده ایه بعدخواهر شوهرم من خودمم باهاش حرف زدم گفت ببخشید من نمیتونم بیام عیادت مامان خیلی کار دارم و این حرفا منم گفتم این چه حرفیه شما زنگ زدین لطف کردین هفته پیش که رفته بودم خونه مادرشوهرم مثلا خیر سرش تولدش بود کادو خریده بودم رفتم گفت دخترام ناراحت بودن گفت مامانت بهشون گفته خونتون نیان منم یه دخترام گفتم نه لابد منظورش این بوده به زحمت نیوفتیم منم گفتم اره اتفاقا آبجی زنگ زده بود معذرت خواهی کرد  گفت نمیتونه بیاد خیلی کار داره شما چه رفتاری با همچین مادرشوهری میکنین؟ تاپیک قبلیمم بخونید راجب شوهرمه😭

خب معمولا وقتی کسی زنگ میزنه و میگه میخوام بیام عیادت بهش نمیگن تو زحمت نیفت و نیا همین ککه زنگ زدی کافیه.بهش میگن قدمتون روی چشم تشریف بیارین.روی ماه شما رو ببینم.حالم خوب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اینکه مادر شوهرت اینجور گفته که مهم نیست ، تموم میشه میره ، در عوضش تجربه میشه از دفعه بعد اگر اینجور شرایطی بود چجوری عمل کنی ، 

در رابطه با همسرت هم باور کن با یکم سیاست و مهربونی مشکلتون حل میشه و اینکه خودت گفتی درآمد همسرت نسبتا بالاعه عروسی بگیرید برید سر خونه زندگیتون ، اینجور مشکلات و بحث هاتون کمتره و کم کم قلق همدیگه دستتون میاد 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱