2777
2789

نشستم بچه مو شیر میدم

و گریه میکنم چون شب آخره که پیشم هستن

حال بدم قابل توصیف نیست..

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

می‌خوام بخوابم صبح زود بیدار شم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید شیمی و ریاضی بخونم از درد استخونام داره نابود میشه تب شدید دارم و حالت تهوع  التهابم رفته بالا  کلیم درس دارم 

خدا عاقبت منو بخیر کنه 

الان اومدم یکم اینجا ک مثلا به مریضی فکر نکنم خوب شه برم سر درس 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
باید شیمی و ریاضی بخونم از درد استخونام داره نابود میشه تب شدید دارم و حالت تهوع التهابم رفته بالا ...

خب با این حالت چرا میری مدرسه ؟!؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

دارم فسقلو شیر میدم و تو تاپیکای دعا میچرخم و انرژی مثبت و صلوات میفرستم🌷🌷🌷🌷

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خب با این حالت چرا میری مدرسه ؟!؟

مدرسه نمیرم کنکور میخونم 

یعنی از درد دارم پاره میشم ولی بخاطر اینکه امروز درس خوندنم کم نباشه دارم میخونم تازه مهمونم داشتیم منی که التهاب شدید دارم بیماری خود ایمنی دارم رفتم بالا پشت بوم سرمای شدید زده بهم ک اونجا ساکته درس بخونم دارم خفه مبشممم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
باید شیمی و ریاضی بخونم از درد استخونام داره نابود میشه تب شدید دارم و حالت تهوع التهابم رفته بالا ...

منم تو همین وضعم.ولی امتحان فیزیک دارم.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

حال بدی دارم 

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
مدرسه نمیرم کنکور میخونم یعنی از درد دارم پاره میشم ولی بخاطر اینکه امروز درس خوندنم کم نباشه دارم م ...

دختر ، سلامتیت مهمتره یا درس ؟!؟؟؟؟

به خودت برس 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️