2777
2789

۲تا داداشش و یه خواهرش بچه دارن برای هرکدوم توی این ۲_۳سالی که ازدواج کردیم اسباب بازی خریدیم.

بخاطر دل بچه ها بوده. و انصافا خواهر شوهرمم همیشه تشکر کرده.

یه جاریم کلا خنثی است اما اون یکی هرکی واسه بچه هاش چیزی بخره حتما باید عیب بذاره. مثلا وای فلان چی خریدین چقد باهاش سرصدا کرد. یا زود خرابش کرد. یا مثلا مادرشوهرم براش لباس خریده بود میگفت من کی از این جنسا تن بچم میکنم.

امروز خلاصه نذاشتم همسرم خرید کنه و ناراحت شد اول خواستم نگم چرا ولی بعدا گفتم بخاطر این کارای جاریم خوشم نمیاد واسه برادرزادت چیزی بخری.

اینم‌بگم وضع مالی همشون از ما بهتره.

و البته جاریمم قبل ازدواجش وضع مالی خوبی نداشتن اصلا. و ما هم البته چیز بدی تاحالا واسه بچش نخریدیم.

پر از خیال🙂‍↔️

عه زن عموم 🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن جدا از شوخی خوب کردی والا مردم هدیه میگیرن تشکر میکنن ن اینکه عیب بزارن کارت درست بود

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من یا اون😂

تورو از شوخی گفتم😂متنت رو خوندم فهمیدم حق داشتی نزاری شوهرت بخره مردم چقدد پررو ان از هدیه اونم اسباب بازی ایراد میگیرن

خوب کردی 

برای کسی که بی چشم و رو هست چیزی خریدن اشتباه 

هر چند بچه گناه نداره 

ولی طفلک به پای مادر بیشعور میسوزه 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

تورو از شوخی گفتم😂متنت رو خوندم فهمیدم حق داشتی نزاری شوهرت بخره مردم چقدد پررو ان از هدیه اونم اسب ...

😂😂

بخدا که من خودم وقتی شاغل بودم میخریدم براشون اما رفتارشو دیدم کلا قطع کردم.

اخه نمیشه واسه یکی هم بخری واسه اون یکی نه

پر از خیال🙂‍↔️
😂😂بخدا که من خودم وقتی شاغل بودم میخریدم براشون اما رفتارشو دیدم کلا قطع کردم.اخه نمیشه واسه یکی ه ...

کلا نخر عزیزم‌ مگه شما وظیفه تامین اسباب بازی بچه های مردم رو داری البته کاملا مشخصه چقدد قلب بزرگ و مهربونی داری❤️💖

خوب کردی برای کسی که بی چشم و رو هست چیزی خریدن اشتباه هر چند بچه گناه نداره ولی طفلک به پای مادر بی ...

بخاطر همین جاریم دیگه واسه بقیه هم‌چیزی نمیخرم.

بعد بچه ها هم یاد گرفته بودن اسباب بازی میخواستن به شوهر من میگفتن نه پدرمادر خودشون.

پر از خیال🙂‍↔️
ن جدا از شوخی خوب کردی والا مردم هدیه میگیرن تشکر میکنن ن اینکه عیب بزارن کارت درست بود

حالا من یه جاری دارم تا مادر شوهرم تن بچه چیز جدید میدید می‌گفت مبارکه می‌گفت مامانم خریده 

یه بار می‌گفت داداشم خریده یه بار می‌گفت بابام خریده 

تا بعد ۵ شیش سال  یه روز مادر شوهرم عصبی شد توپید به برادر شوهرم که تو غیرت نداری مگه پدر زن مادر زنت خرج بچت رو میکشن همش اونا براش خرید میکنن خودت عرضه نداری هیچی برای زن و بچت بخری 

اگر قرار بود اونا خرج زن و بچت رو بکشن پس چرا ازدواج کرد 

برادر شوهر بدبخت تازه فهمید چی به چیه گفت چی خریدن 

مادر شوهرم گفت فلان چیز 

هر چی گفت برادر شوهرم گفت دروغ گفته من خریدم 😂😂😂یه چند تا اونا خریده بودن چون تک نوه بود از اونور و اونا هم حسابی دوستش داشتن ولی اکثرا رو خود برادر شوهرم خریده بود 

ولی جاری جوری وانمود می‌کرد که همه رو اونا میخرن و شوهرم هیچی برای ما نمبخره 😂😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا من یه جاری دارم تا مادر شوهرم تن بچه چیز جدید میدید می‌گفت مبارکه می‌گفت مامانم خریده یه بار می ...

وایییی جاریت چقدد بد لو رفت🤣🤣🤣مادر شوهرت خوب سر مچشو گرفت🤣

بخاطر همین جاریم دیگه واسه بقیه هم‌چیزی نمیخرم.بعد بچه ها هم یاد گرفته بودن اسباب بازی میخواستن به ش ...

توقع رو بالا برده بودین متاسفانه 

بیخیال بهتر که نمبخرین بعد خودتون بچه دار میشین اونا هیچی نمیخرن اعصابتون خورد میشه 😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40