2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونمم خیلی دوسش دارم🥲نه اعتراف که نمیکنم هیچ وقت ولی خیلی دارم اذیت میشم🥲

همون درس و... که بهت گفتمو بچسب. تو جامعه بری تو جمع های مختلف بری موردای بهتر میبینی به حال الانت میخندی

عزیزم تور خدا منم بگو نگرانم فردا ازمون زیست میگیره؟امیر دلش برام تنگ شده اصلا نمیخادپیامی چیزی بفرس ...

حس شیشم نیستم. امتحان بله. ولی امیر نه. منطقی بخوام بگم امیرو ول کن بچسب به درس توی دانشگاه و رشته خاص موردای ۱۰ برابر بهتر از امیر هست

همون درس و... که بهت گفتمو بچسب. تو جامعه بری تو جمع های مختلف بری موردای بهتر میبینی به حال الانت م ...

نبابا من تازه از یه رابطه که ۶ کیلو کم کردم بخاطرش و یه هفته بیمارستان بستری بودم از سر فشار عصبی اومدم بیرون دیگه بعد اون هیچکیو حتا نگاهم نمیکردم تا این حد دیگه خوشم نمیومد از هیچ پسری بعد چند ماه یهو این پیمانو دیدم انرژیشو دوس دارم ظاهرشم خیلی معمولیه خودت تقریبا انرژی ادمارو میتونی بفهمی میدونی من چی میگم بین ۱۰۰ نفر اون پسرو دیدم تو هزارتا جمعم رفتم ولی فقط همون به چشم میاد🥲

حس شیشم نیستم. ولی موهاش مشکیه به نظرم چشماش قهوه‌ای

اره اینسری کخ رفت خونه با مادرش راجع به من حرف میزنه ؟ بهمن یا اسفند میاد جلو ؟ازدواج داریم؟🥲تهش چی میشه اصلا؟

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️