2777
2789
عنوان

بخاطر رفتار شوهرم گریم گرفته بیایین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 51 پست
اره با انشالله ماشالله درست میشه .تا الانم که به اینجا رسیده نتیجه کنار اومدنه.

سر کوچکترین مسئله ای راه حل که نمیدین.. فقطم نشستین بگین طلاق بگیر.. الان لباس نخریده بره دادگاه بگه لباس میخام نمیخره طلاق میخام.. همه که از اول همه چی بلد نیستن یاد میگیرن 

والا منم بگم برو طلاق بگیر که نشد... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من سیاست داشته باش ازدست نده فک میکنی بقیه مردا کاملا؟؟؟همه ایراد دارن سیاست داشته باشن ریز ریز ازش بگیر انقد زن هول هست که حسرت زندگیتو بخورن من میگم بچسب به مردت و ریز ریز پول بگیر ازش اگه وضع مالیش خوبه یا متوسط دستش به دهنش میرسه اختلاف سنیتونم زیاد خب اونم نمیخواد از دستت بده براش خوشایند که کوچیکی انقد ازش لوس شو براش  لوند شو حال بده بهش نمیدونم عزیزم با سیاست و ارومی برخورد کن دعوا فایده نداره ما کل عقدمون دعوا بود چقد پشیمونم و چقد حیف که بلد نبودم و کسی قابل اعتمادم نبود که بهم یاد بده....

عزیزم منم تو عقد حسابی مشکل داشتیم دو آدم متفاوت قرار با هم کنار بیان پس سخت نگیر مردا از مقایسه شدن متنفرن اصلا مقایسه نکن و کم کم ازش بخواه مردا فقط محبت میخان و آرامش اینا رو بهش بده مردا عاشق حمایت کردن هستن فقط عزیزم با محبت بخواه زندگی میدون جنگ نیست که تو برنده بشی 

عزیزم از خدا میخوام بهت صبر بده شوهر منم اولش همینجوری بود من گفتم حالا درست میشه حتما میخواد اول زندگی جمع و جور کنه  الان ۲۰ سال از زندگی ما میگذره شوهر من بهتر نشد بدتر هم شد فقط برای دکتر خرجمو میده 

منم یه آدم افسرده پر از حسرت و آرزو و پر از بیماری‌هایی ک بخاطر عصبی شدنم از دستش سراغم اومد 

فقط اگه نمیتونی جدا بشی خواهش میکنم ب کم قانع نباش من ب کم قانع شدم باهاش راه اومدم فکر کرد وظیفمه