2777
2789
عنوان

بخاطر رفتار شوهرم گریم گرفته بیایین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 51 پست

عزیزم خب دوران عقد و نامزدی برای شناخته دیگه یعنی‌چی حرف از طلاق نزنید؟؟؟

بزار خیالت رو راحت کنم

ادم خسیس و هیز و بددل هیچ‌وقت بهتر نمیشه که بدتر میشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
سلام دوست خوبم اینجا همه میگن طلاق عزیزم شما زنیت بلد نیستی سیاست نداری هرچند که خودمم ندارم ولی بدو ...

برای خرج معمولیش باید کلی سیاست به خرج بده که شوهرش خرجش کنه؟؟؟چرا باید خودشو کوچیک کنه؟؟؟؟

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوران عقدشناخت ها بیشتر میشههیچی خود بخود و معجزه وار درست نمیشهاگر بخواد بمونه باید راه تغییر شرایط ...

اینکه بله کلامتون متین 

منظورم اینه این مدل تنشها همیشه هست 

همسرم یه دوستی داره فوق العاده ثروتمند.. عروس خانواده قهرکرده بود پسره اومده بود کارخونه جلو کارگرا به مادرش میگفت باید پول خرید ویلای اسپانیا رو اوکی کنی تا زنم برگرده خونه.. 

توهرخانواده ای این مشکلات هست یکی درحد خرید لباس یکی ام ویلای اسپانیا 

باید سیاست به خرج بده

چشم ما الان نمیگیم طلاق بگیر 

ولی ببین خودت بعذ ازدواج میخوای بیای راهنمایی بگیری چطور ازش طلاق بگیرم

فقط امیدوارم تا اون موقع بچه ای در کار نباشه اون طفل معصومم بدبخت کنی

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

عزیزم،

از یه مشاور کمک بگیر.

نه طلاق راه حله نه موندن و سوختن و...

با یه مشاور خوب باید صحبت کنی، راهنمایت کنه، یادت می‌ده خواسته‌هات رو چطور بخوای از همسرت، بدون اینکه مقایسه‌اش کنی با فلانی به خودش بیاریش...

نگیم طلاق؟بگیم افرین برو با نرگدا زیر یه سقف ایشالا درست میشه؟اصن متوجه شدی کل داستان دعوا سر چی بود ...

چه حوصلع ای دارن اینا بخدا

من بودم صد دفعه زده بودم در ... طرف پرتش مرده بودم بیرون از زندگیم 

اصلا دختر ۲۱ ساله رو چه به ازدواج 

بچه بچه شوهر میکنن شوهره بهشون زور میگه 

چه حوصلع ای دارن اینا بخدامن بودم صد دفعه زده بودم در ... طرف پرتش مرده بودم بیرون از زندگیم اصلا دخ ...

👍👍👍👍🤌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو همه زندگیا این چیزا هست.. از قدیمم بوده.. تا اینده ام هست.. به نظرم از الان یاد بگیر کناربیای.. ز ...

اره با انشالله ماشالله درست میشه .تا الانم که به اینجا رسیده نتیجه کنار اومدنه.

تو عقد خونه باباتی خب خرج و مخارج با خانوادت باید باشه دیگه.من تو‌ عقد با همسرم رابطه کامل داشتیم و ...

عقد ینی زن و شوهرن 

ینی وظیفشه حتی اگه رابطه ای نباشه خرجشو بدع 

ینی چی حرف شما!!

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))