سلام من چهار پنج ماهی میشه گواهینامه گرفتم تازه تازه دارم رانندگی میکنم ،مربی رانندگیم فقط تو خیابون مستقیم میگفت حرکت کنم اصلا درست حسابی یادم نمیداد
خلاصه کم و بیش شوهرم و یه مربی دیگه یادم دادن ،الانم خودم کم کم از جاهای نزدیک تا رفته رفته دور دارم رانندگی میکنم فقط جاهای شلوغ و پر ترافیک میترسم برم تصادف کنم و خسارت بزنم ،خلاصه کوچه مادرم اینا خیلی تنگ و باریکه و از کوچه ای که میخوای بپیچی کوچه اینا باید دنده عقب بگیری همیشه بابام فرمون میداد چون میترسیدم خودم برم داخل کوچه ،امروز بابام نبود منم همسایشون که رانندگی هم بلده یه آقای پیر هست ایشونو صدا کردم گفتم من تازه گواهینامه گرفتم لطفا فرمون بدین من برم کوچه بابام اینا ایشونم خیلی عالی فرمون داد و راحت رفتم داخل کوچه ،تا پدرم شنید به اون آقا گفتم ناراحت شد گفت نترسون خودتو چیزی نمیشه کمک نگیر
اما شوهرم میگه ما راننده های حرفه ای هم بعضی وقتا از دیگران کمک میگیریم و میگیم فرمون بدن ،الان میگم نکنه اشتباه کردم آقا رو صدا زدم ،اخه ترسیدم ماشینو بمالم دیواری جایی ،یکی دوبار یه کوچولو مالیدم واقعااا یه مدت ناراحت و افسرده میشم چیکار کنم آخه