2777
2789
عنوان

من تازه گواهینامه گرفتم فکر کنم بخاطر کارم بابام ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 40 پست
من دیروز صبح ماشینو مالیدم به در پارکینگ یکم خش افتاده هنوز شوهرم نفهمیده امیدوارم نفهمه من ک دیگه ...

فردا بده به خودش رانندگی کنه پس فردا بگو وااا کجا مالیدی ماشینو😂

رانندگی یه قلقی دارهباید ابعاد ماشین تو نظرت باشه بتونی پیش بینی کنی ک ایا ماشین میپیچه یا نهدرست می ...

بله با تمرین حل میشه حتما ،همه که از اول راننده با استعداد نبودن مهارت با تمرین به دست میاد منم باید اونقدر تمرین کنم که مهارتش رو داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله با تمرین حل میشه حتما ،همه که از اول راننده با استعداد نبودن مهارت با تمرین به دست میاد منم باید ...

منم یه روز با پژو شروع کردم الان راننده تریلی هستم

تمرین کن

اقا هستم . راننده پروفایلم
همین طوری ادامه بدی دستت راه میفته من دوساله گواهینامه گرفتم ...هم مربیم خوب نبود ..هم خودم میترسم.. ...

تو چقدر منی🥲دقیقااا و همیشه یا تو صف گاز بنزین بودیم یا جلو نونوایی یا میرفتیم بچشو بیاریم یا کارای شخصی انجام میداد همیشه هم میگفت من قشنگ یاد میدم ،دفعه ی اول که افسر ردم کرد با یه آقایی برداشتم عااالی بود عااالی منم اونجا فهمیدم مربی واقعی یعنی ایشون

منم یه روز با پژو شروع کردم الان راننده تریلی هستمتمرین کن

منم الان پژو 2000 سوارم یه ماشین شوتی😁شاسی عقب بالاست واقعا سخته ناشی باشی و پژو برونی 

منم خیلی به شوهرم گفتم یا ام وی ام بگیرسم یا پراید گفت نه این با دوام تر و ماشین خوبیه واقعا هم خیلی ماشین عالی هست 

بله وگرنه الان پشیمون بودم و ماشین یه دو سه میلیونی خرج داشت😂فعلا تا راه بیوفتم باید کمک بگیرم از د ...

برعکس من ک از اول فقط گاز میدم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
چه شوهر خوبی 😍😍شوهر من ماشین نمیده دستم🤕😁😭😭😟رانندگی یادم رفته دیگه

نه شوهرم من اگه تصادف کنمم چیزی نمیگه اما من خیلی معذب میشم ناراحت و افسرده میشم اگه یه جای ماشینو بمالم جایی