2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها عشق داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 111 پست
ببین منظورم دخترهایی هست که فقط حال میکنن پسری باهاشون دوست شه انقدر پر رو هستن معلوم نیست چندتا چند ...

حالا گیر سه پیچ دادن به کلمه رقص شونصدبار ریپ میزنن کاری میکنن یا تاپیکت بره رو هوا یا خودت قفلش کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان رقص مردم ب شما چ ربطی داره ؟؟؟ابو بریز جایی ک سوخته 😐

چرا انقد تعصب دارید ببینید چرا گقتم رقصیدن رقصیدن یه پر رویی خاصی میخواد  من هیچ وقت نداشتم برام مهم نیست 

منم ۲۸ سالمه و تا حالا با پسری دوست نبودم پیشنهادی هم نداشتم زیاد ولی چندباری شده خودم مثلا پیام دادم راجع به یک موضوعی صحبت کردم یا حضوری بحث رو باز کردم کاملا متوجه جلب توجه شون شدم و تمایلشون به ارتباط گرفتن شدم. و به این نتیجه رسیدم دلیل اینکه کسی زیاد طرفم نمیاد همین گاردیه که دارم. تو اولین برخورد فکر میکن خیلی بداخلاق و مغرورم🙂 

دخترایی که شر و شورن و اهل بگو بخند بیشتر پسرا طرفشون میرن طبیعی هم هست.

بهتر که دوست پسر نداشتی خود اون دل دادنا که تهش یکی دلشکستست خودش کارما داره و تاثیراتش روی آینده ازدواج جذب دیگران بستگی به انرژی و فرکانس درونی شما داره خیلی ربطی به چهره نداره علیرغم تصور بقیه همین تصورات شماست که باعث میشه دیگران چه جور واکنشی به شما نشون بدن

ببین منظورم دخترهایی هست که فقط حال میکنن پسری باهاشون دوست شه انقدر پر رو هستن معلوم نیست چندتا چند ...

منم عین شمام.. اگه هجده سالگی همسایه مامانم سیریش نمیشد خواستگار نمی اورد تا الان مجرد بودم. لذت بردن رو بلد نیستم.. دنیام خیلی خاص.. نه اهل رقص موزیک خوشحالی هیجان نیستم.. الان دخترم نقطه مقابل منه جیغ و دست وهورا یکی از ابعاد شخصیتشه.. رقص و خندیدن واینام که نگم من اما نه.. اروم بی حاشیه.. ازدواج کردم دوستام میگفتن ببین کی دنبال شوهرمیگشت کی شوهرپیدا کرد دراین حدم من دیگه

هست

ببین اویزون یه مرد بودن اثلا قشنگ نیست  مردها کثیف تر ازا.ن هستن وقتی بغهمن نیازمندی بهشون لهت میکنن تنها دلیلی که تنهام به این دلیلخ که وقتی جوون بودم پول نداشتم  الان پول  دارم میانسال شدم 

چرا انقد تعصب دارید ببینید چرا گقتم رقصیدن رقصیدن یه پر رویی خاصی میخواد من هیچ وقت نداشتم برام مهم ...

چ ربطی ب پر رویی داره ؟؟؟

رقص استعداد میخواد . خوشگلی میخواد . روحیه شاد و انرژی میخواد 

من حس میکنم شما حتی تو تنهایی خودتم نمیرقصی 

عجیبه تو این ۳۷ ساله زندگیت هیچ رابطه ای اتفاق نیافتاده افتخارم ندارم 😐ب من ربطی نداره زندگی خودته ولی چون خودت ازش ناراحتی حقیقت رو گفتم

ببین اویزون یه مرد بودن اثلا قشنگ نیست مردها کثیف تر ازا.ن هستن وقتی بغهمن نیازمندی بهشون لهت میکنن ...

میانسال ۵۰ به بالاست دوست من ۴۰سالشه مجرده و همه فکر میکنن ۲۵ سالشه سن فقط یک عدده مهم چهره و ظاهر و احساسات درونشون هست

بهتر که دوست پسر نداشتی خود اون دل دادنا که تهش یکی دلشکستست خودش کارما داره و تاثیراتش روی آینده از ...

ببین من زمان جوانی خیلی فقیر بودم خیلی الان همچی دارم ولی دارم به عقب نگاه میکنم  اگر اون موقع اندازه الان داشتم چقدر روابطم بیشتر بود ایا  نمیدونم 

میانسال ۵۰ به بالاست دوست من ۴۰سالشه مجرده و همه فکر میکنن ۲۵ سالشه سن فقط یک عدده مهم چهره و ظاهر و ...

قرار به چهره باشه ازهمه جوانترم سنم خیلی کم نشون میده ولی کم نیست بخدا همه فکر میکنن من ۷۶ ۷۷ باشم 

چ ربطی ب پر رویی داره ؟؟؟رقص استعداد میخواد . خوشگلی میخواد . روحیه شاد و انرژی میخواد من حس میکنم ش ...

بابا بنده خدا منظورش از پررو چیز بدی نیست یعنی خجالت نمیکشن و یک جا نمیشن که اتفاقا ویژگی مثبتی هم هست. واقعا یعنی متوجه حرفش نشدین؟

منم ۲۸ سالمه و تا حالا با پسری دوست نبودم پیشنهادی هم نداشتم زیاد ولی چندباری شده خودم مثلا پیام داد ...

منم دقیقا مثل شمام اینجور نیست که تا حالا کسی  نخواسته باشه باهام باشه منم گارد دارم گاهی شاید کم رویی من