2777
2789

وای تورو خدا 

مگه ماکارونی هم مسمومیت میاره؟

من شنبه ها برا بچه‌هام درست میکنم و فردا شنبه س س س

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقاً زر ماکارون هم‌دارمممممممم

حدود یک ماه پیش چند تا بسته خریدم 

هر هفته م درست میکنم یکی دو بار

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
یکی درست توضیح میده چی بوده چی شده

چند ماه پیش یه خانواده دو فرزند از دست میدن ظاهراً به خاطر خوردن ماکارونی 

مهر ماه هم یه خانواده دیگه بچشون رو از دست میده .

حالا ملت یادشون اومده بولد کنن موضوع رو و میگن جدید هست و به فاصله یک هفته اتفاق افتاده .

همه دکترا هم دارن میگن بابا ماکارونی خودش مشکلی نداره . ولی وقتی پخته شد ظرف دو ساعت بعد پخت باید داخل یخچال قرار بگیره و یکی دو روزه هم مصرف بشه و کاملا هم گرم بشه. وگرنه احتمال رشد باکتری باسیلوس زیاده که باعث مسمومیت و در موارد نادر باعث مرگ میشه . نه فقط ماکارونی که همه مواد غذایی نشاسته دار.

ولی خب این دو مورد به فاصله یکی دو ماه هم باید حتما بررسی بشه به هر حال نگران کننده هست باید علت دقیقش پیدا شه

چند ماه پیش یه خانواده دو فرزند از دست میدن ظاهراً به خاطر خوردن ماکارونی مهر ماه هم یه خانواده دیگه ...

سپاس از وقتی که گذاشتی و دقیق توضیح دادی عزیزم.