2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بیرون ازخونست

107 بازدید | 8 پست

من عقدم وازدواج دومم هم هست نامزدمم خیلی مرده خوب ومهربونیه ومن راضیم ازش

فقط چون یک مدته بیکارشده خیلی ازخونه میره بیرون ینی تمام وقتشوبیرون ازخونشونه شاید۱ساعت درروز خونشون بشینه همش پیشه دوستاشه منم الان یک چیزی میگم میگه نمیتونم توحونه بشینم اعصابم بیشتربهم میریزه ازشم میپرسم کجایی میگه همین دوروبرم دقیق نمیگه کجام 

اینم بگم اهل خیانت نیست اماگاهی خیلی کم مشروب میخوره الانم میدونستم بیرونه زنگ زدم جواب ندادبجاش پیام دادجان منم گفتم زنگ زدم بهت پیام ندادم که توپیام میدی اینم بگم تازه یک بحث داشتیم دلم نمیخوادازخودم دورش کنم یازدش کنم اینم هست که من ازدواج دومم هست ونمیخوام زندگیم بهم بخوره 

الان شوهرم دیگه جواب ندادخودش بهم زنگ میزنه اگه زنگ زد من چجوری صحبت کنم باگله وشکایت یاباناراحتی یابابی محلی واینکه برام مهم نبودکجایی

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن 

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ازدواج دومت بود بیشتر دقت میکردی رفیق باز نیست؟

دقت کردم دیگه مرده خوبیه همه که بی عیب نیستن خب

الان یک مدته چون بیکاره وقتشوبادوستاش میگذرونه منم نمیدونم چجوری بگم که به حرف کنه

خب بله درسته ولی با مشروب خوردن مشکلی نداشتی ؟

خب چراخداییش دوست نداشتم ولی میدونم همیشه نمیخوره چی بشه بخوادبخوره منم گفتم بهش گفت چشم کم کم میزارم کنار

دلم نمیخوادزندگیموازدست بدم 

ولی خب اینجوری هم خیلی دارم اذیت میشم

بیکار ک هس رفیق بازم ک هس اهل مشروبم ک هس!جواب زنگتو با پیامم میده ! بهم بزن نامزیو خب هنوز سر زندگیم نرفتی باهاش تادیرنشده تمومش کن انقد مراعاتش میکنی پس فردا ببخشیدا سوارت میشه

خب چراخداییش دوست نداشتم ولی میدونم همیشه نمیخوره چی بشه بخوادبخوره منم گفتم بهش گفت چشم کم کم میزار ...

خب به قول خودت آدم بی عیب که وجود نداره من خودمم ی بار جداشدم میفهمم چی میگی