بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دومی برای تولد خیلی بهتره و کاملا مناسب تولده حتی میشه از خط چشمای رنگی هم استفاده کرد براش که شاد و دخترونه تر میشه .
سومی هم قشنگه و ساده اس .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
خب ب عنوان میکاپ آرتیست میگم برای تولد دخترونه دومی عالیه
اگه ساده تر میخوای اولی رو انجام بده ولی با رنگای جذاب تر .😁
خودمم خیلی دوسش دارم دومیو بنظرتون بهم میاد؟؟ مثلا چ رنگایی؟
اره خوب میشه .
برای میکاپ اولی صورتی بهتر میشه برای رژ هم میتونی بگی صورتی باربی یا صورتی های پررنگ استفاده کنه .
باش مرسی ک ج دادیببخشید شما چون میکاپ آرتیست هستین میتونم عکسمو بزارم نظر بدین کدومش بهم بیشتر میاد ...
باشه عزیزم بذار