2777
2789
عنوان

چرا کیمیا با اون اخلاق گندش

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست
شاید چون فیلمه😂

نه عزیزم تو واقعیت هم همینه

یک سری دخترا که هیچ شرایط خاصی ندارن خواهان زیاد دارن دلم میخاد علتش را بفهمم

برعکس دخترای پاک و خوب با بهترین موقعیتم باشن هم سطح خودشون پیدا نمیشه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تو واقعیت هم همینهیک سری دخترا که هیچ شرایط خاصی ندارن خواهان زیاد دارن دلم میخاد علتش را ب ...

شاید چون بقیه رو قضاوت میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وای چقدر بچه این با فیلم خودت مقایسه میکنی مهراوه تو واقعیت ازدواج نکرده

من کاری به مهراوه ندارم 

دارم واقعیت جامعه را میگم!

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
شاید چون بقیه رو قضاوت میکنی

دقیقا مثل شما که منو داری قضاوت میکنی

من اسمی از شما نیوردم!

وای چقدر بچه این با فیلم خودت مقایسه میکنی مهراوه تو واقعیت ازدواج نکرده

من با اجازه اتون سنم دو برابر شما هست خانم

اتفاقا من داشتم این مدت فکر میکردم چرا خواستگار دیگه ای نداشته الا آرش و پیمان

هرچند بنظرم خیلی خودخواه و مغرور بود 

ارش خوبی داشت بدی هم داشت 

نمیفهمم چرا انقد راحت با آزاده رو از ارش جدا کرد تا کار به اونجا رسید

دقیقا مثل شما که منو داری قضاوت میکنیمن اسمی از شما نیوردم!

نه اسمی از کسی نیاوردی ولی میگی فلانی هیچ شرایط خاصی نداشت موقعیت خوب داشت

خب مگه تو زندگیشی که بدونی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آرش را بدبخت کرد حالا اومده مخ پیمان را بزنه

فیلمه چقدر درگیر شدین😐

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه عزیزم تو واقعیت هم همینهیک سری دخترا که هیچ شرایط خاصی ندارن خواهان زیاد دارن دلم میخاد علتش را ب ...

دخترا به چند دلیل خواهان دارن 

1_زیبایی(دلیل اول)

۲_پول و ثروت پدری

۳_موقعیت تحصیلی و شغلی خود دختره

البته خوشبختی به شانسه 

بعدم یک سری دختر هستن که خواهان دارن اما خواهان کارهای بدرد نخور 

چه اشکالی داره آدم درمورد بقیه حرف بزنه خیلی دارید مردمو محدود میکنه😂

مگه گفتم حرف نزنه؟

میگم تو ذهنش ملتو قضاوت میکنه واسه همین خیال میکنه مورد تبعیض واقع شده

چه اشکالی داره آدم درمورد بقیه حرف بزنه خیلی دارید مردمو محدود میکنه😂

نی نی سایت متاسفانه یک مشت بچه شدن معلم اخلاق دیگران.

طرف اصلا نمیدونه استارتر چند ساله هست و چه تیپ ادمی هست میشینه درس اخلاق میده.