2777
2789
عنوان

وااای بچهااا چقدر خابگاه خرج دارهههههه😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 97 پست

ی تابه در دار از خونه ببر همون کافیه. ی خورش خوری و ی پیش دستی ی چاقو ی قاشق چنگال. ی پتو و تشک هم از خونه ببر دیگه. چمدون هم که حتما دارین. لباس خونگی هم داری تو خونه دیگه. 

همتا اسم خـودمه♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی تابه در دار از خونه ببر همون کافیه. ی خورش خوری و ی پیش دستی ی چاقو ی قاشق چنگال. ی پتو و تشک هم ا ...

نه بابا چمدون هم میخام بخرم

فقط اینا‌نیس

وسیله بهداشتی‌ ، کیف ، ایرپاد ، حوله ، هزاررر تا وسیله دیگ

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اها من دولتیه الحمدالله خدا کمکت کنه عزیزم هزینه ها سنگینن واقعا

خابگاه دولتی تو؟؟؟

خوبه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

منم ورودی بهمنم ولی خوابگاهم دولتیه بعدبیاد بهم بگو چیا خریدی ازت کمک میگیرم من میدونم فقط باید قابل ...

اگ برات ممکنه تلگرام باهم حرف بزنیم

من شما رو یادمه می‌گفتی می‌خوای کنکور بدی دوباره منصرف شدی؟

نه کنکور دادم‌دیگ

قشنگ تلاش کن که بعدا بگی ارزششو داشت این همه سختی

خدا کنه

خدا کنه بتونم‌دوران دانشجویی کار میدا کنم

نه بابا چمدون هم میخام بخرمفقط اینا‌نیسوسیله بهداشتی‌ ، کیف ، ایرپاد ، حوله ، هزاررر تا وسیله دیگ

اسییی خب همه چی داری میخری دیگه معلومه گرون میشه

دیگه حوله و کیف اینا که همین الانم داری میتونی ببری 

حالا اگه مشکل مالی نداری بخرا ولی اگه سختته قدیمی چشه مگه

اره عزیزم😅😂

مگ‌با خابگاه نیست😶

از کجا بیارم ۴ تومن بدم‌تشک