2777
2789
عنوان

کیا سفیدن خوشبحالشون من بلال حبشی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت ریده تو اعتماد ب نفست تمام

اره خودمم فهمیدم مقصر اونه همش نگاهه زنا میکنه مگه من چبم کمه بخدا شابد خیلی خوشگل نباشم ولی هرکی میبینه میگه قشنگی انقدرا هستن دماغ گنده یا چاق ولی من خوبم خداییش فقط سفید نیستم

اره خودمم فهمیدم مقصر اونه همش نگاهه زنا میکنه مگه من چبم کمه بخدا شابد خیلی خوشگل نباشم ولی هرکی می ...

پوستم سبزه هست قدم بلنده اندامم قشنگه. میخوام شروع کنم برم باشگاه قشنگتر شه اندامم و ب پوستم برسم اصلا هم برام مهم نیست کی چه رنگ پوستی دوست داره. جهان سومی ها همش میگن سفید الان آمریکا و خارج همه مدل ها برنز میکنن ک جذاب شن 

پوستم سبزه هست قدم بلنده اندامم قشنگه. میخوام شروع کنم برم باشگاه قشنگتر شه اندامم و ب پوستم برسم اص ...

نه ربطی به جهان سومی نداره فقط سلیقه ای هست بمن دوستام میگفتن کجا سولار رفتی چقدر قشنکه پوستت ولی من خودم سفیذ دوس دارم

نه ربطی به جهان سومی نداره فقط سلیقه ای هست بمن دوستام میگفتن کجا سولار رفتی چقدر قشنکه پوستت ولی من ...

عموم همیشه میگفت من زن سبزه میخوام آخرش هم سبزه گرفت 😁 خودش سفید بود. 

درسته سلیقه ای هست. کشورای خارج لباس های باز میپوشن اندام زیباشون میفته تو لباس باعث میشه رنگ پوست سبزه قشنگ دیده شه ولی ایران ن 

ااره هیکلم قشنگه میگم که خودمو دوس دارم ولی همیشه ارزوی سفید بودن رو دلمه

خب رنگ پوستتو دوست داشته باش و بدون خاااصه و خدای خوش ذوقم تورو با این رنگ پوست پسندیده 😍😍😇حتما طور دیگه قشنگ نمیشدی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خب شوهرم سفیده درسته بی ععیب نیست مشکل اینه من خودم سفید دوس دارم حالا زیاد کار ندارم به دوس داشتن ش ...

عزیزم خودتو جوری ک هستی دوست داشته باش حتما اینجوری خوشگلتری ک خدا اینجوری آفریده 💖🌹