2777
2789
عنوان

بیست و شیش روز بعده رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا دیگه چشممون ترسید انقد که استرس کشیدیم جفتمونممکنه باردار باشم گلم به نظره شما؟

بنظرم بیشتر به تنبلی میخوره تا بارداری

دور سینه هاتو نگاه کن اگه یکم نسبت ب قبل تیره باشه داری مامان میشی

بنظرم بیشتر به تنبلی میخوره تا بارداریدور سینه هاتو نگاه کن اگه یکم نسبت ب قبل تیره باشه داری مامان ...

آره متاسفانه🥲

ولی خب آخه چرا بعده این همه روز دوبار آزمایش خون و چنتا بیبی چک باید نشون نده 

آره متاسفانه🥲ولی خب آخه چرا بعده این همه روز دوبار آزمایش خون و چنتا بیبی چک باید نشون نده

من تازه هفته های اوله بارداریم بود خیلی ببخشید موقع نزدیکی با شوهرمم خیلی سنگین شده بودم ن که بچه سنگینی کنه  هاا خودم حس سنگینی موقع نزدیک توو قسمت واژن و رحمم داشتم     تو هم بیین اینطوری هستی؟

من تازه هفته های اوله بارداریم بود خیلی ببخشید موقع نزدیکی با شوهرمم خیلی سنگین شده بودم ن که بچه سن ...

من یکمی احساس درد میکنم موقع رابطه 

شبیه درد پریودیه

علائمم فقط گرفتگی زیر دل و بعضی اوقات درد سینست که میگیره ول می‌کنه 

برو حتما یه سونو کن احتمالا ۷ یا ۸ هفته ای

یا خدا 🥲

ولی بازم خیلی عجیبه که این همه آزمایش و بیبی چک نشونش نداده

چون من قصدم سقطه 

شوهرمم موافقه 

منتهی الان اگه بفهمم قطعا سخت تره و بیشتر اذیت میشم

دیگه باید قبلش تشکیل شده باشه 🤦🏼‍♀️😭

جلوگیریم طبیعی هستشمنتهی شوهرم خیلی حواسش هست این سری خودش گفت یکم احساس میکنه عذر میخام دیر کشیده ب ...

ببخشید ولی مال من کلا بیرون بود ولی ریخت اطرافش میترسم ازاینکه واژن مکش داره نکنه.... هنوزم پریودنشدم باید این دوسه روز میشدم هنونشدم نگرانم اصلا بچه نمیخوام 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببخشید ولی مال من کلا بیرون بود ولی ریخت اطرافش میترسم ازاینکه واژن مکش داره نکنه.... هنوزم پریودنشد ...

نه بابا دختر هیچی نمیشه

بیرون بوده دیگه 

رحم مکش داره ولی دیگه نه در این حد که از بیرون بکشه داخل

نه بابا دختر هیچی نمیشهبیرون بوده دیگه رحم مکش داره ولی دیگه نه در این حد که از بیرون بکشه داخل

خداکنه خیلی استرس دارم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫