2777
2789
عنوان

صرفا میخوام دردودل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 41 پست
استارتر جان نگفتی بعد مدرسه چیکار میکنیاهل کدوم شهری

کار، از اینا که پشت صندوق وایمیسن سفارش میگیرن توی فست فودی ها..یه شهر کوچیک و محروم میترسم لو برم واقعیتش،، ما تو روستا بودیم

ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد...

کاش ی کاربری انتخاب میکردید که شباهت نداشتیهویی انه در پاریس؟من خودم شخصا تخیلی ایجادش کردم هیچ کارت ...

عزیزم حالا چی شده مگه. این اسمو ثبت احوال ثبت کرده اختصاصی برای اون خانوم؟عجب بابا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار، از اینا که پشت صندوق وایمیسن سفارش میگیرن توی فست فودی ها..یه شهر کوچیک و محروم میترسم لو برم و ...

باز هم شغلت بد نیست

چند میگیرب

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

کاش ی کاربری انتخاب میکردید که شباهت نداشتیهویی انه در پاریس؟من خودم شخصا تخیلی ایجادش کردم هیچ کارت ...

اولش چندین تا زدم این درومد خب

نمیدونستم اسم کاربری جنابعالی هم هست

بازم ببخشبد

همینکه‌الان‌باهاشون‌تو‌،‌ی‌خونه‌زندگی‌نمیکنی‌شانس‌اوردی‌

تلاش‌کن‌شرایطتتو‌بهتر‌کنی✨️🪷

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

قربونت برم🤍دنیارو میبینی؟ چقد ادما فرق دارن باهم. اینم شانس تو بوده دیگهجمله کلیشه ای انگیزشی نمیخو ...

ممنونم عزیزدلم، واقعا حالم بهتر شد،، ب ولا هیچ انتظاری نداشتم جز اینکه حداقل حداقلش تظاهر ب نگرانی کنن

همش ۴۱ و پونصدش میره پانسیون

خوبه‌بازم‌‌

با‌غذا‌و‌اینا‌چیزی‌میمونه‌از۴‌تومن؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

همینکه‌الان‌باهاشون‌تو‌،‌ی‌خونه‌زندگی‌نمیکنی‌شانس‌اوردی‌تلاش‌کن‌شرایطتتو‌بهتر‌کنی✨️🪷

ممنونم از حس خوبت

بخدا دیگه وقت کم میارم واسه درس خوندن منی ک پارسال زیر ۱۸ نمیاوردم امسال همش ۱۰_۷ _۶ وو

وقتی از سر کار میام تا ب خودم میام میبینم ۹ شبه بعدش از هوش میرم از فرط خستگی:(

همین که عرضه داشتی از پس خودت بر بیای دنیایی ارزش داره فقط تا میتونی درس بخون دنیات رو بساز بالاخره روزهای سخت تموم میشه روی خودت کار کن فراموش شون کن منم خیلی روی خودم کار کردم تا مادر و خواهرم رو فراموش کردم توهم فراموش شون کن تا بتونی شاد باشی

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)
ممنونم از حس خوبتبخدا دیگه وقت کم میارم واسه درس خوندن منی ک پارسال زیر ۱۸ نمیاوردم امسال همش ۱۰_۷ _ ...

اره دیگه قطعا نمیشه رسید 

همین الانشم شاهکار کردی