2777
2789
الان یکیش به من زنگ زده بود میگفت صد تومن گوشیمو شارژ کردم باهات صحبت کنم .فقط میخواست ببینه زندگیم ...

میگفتی با یه اس ام اسم بهت میگفتم حالم خوبه....نیازی به اینهمه خرج نبود  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هستن.. ولی همینکه متوجه یه پیشرفت میشن گم وگور میشن بعد پیداشون میشه میگن وا تو کی اینو خریدی.. اگه ام مشکلی پیش بیاد بشنون زنگ میزنن چشمت کور حواستو جمع میکردی.. هستن خدا خیرشون بده اینام ادمن از نوع بیشعورش 

خب وقتی میگه شوهرت سر کار میره؟بچت حالش چطوره؟رابطتون خوبه؟خانواده شوهرت باهات کنار میان و صد تا فضو ...

وااا چه سوالایی. تو هم بیا فردا زنگ بزن مستقیم همین چیزا رو ازش بپرس عین خودش تا دیگه تکرار نکنه

اره هستن.. ولی همینکه متوجه یه پیشرفت میشن گم وگور میشن بعد پیداشون میشه میگن وا تو کی اینو خریدی.. ...

مال ما در حدیه که مثلا زنگ میزنن میگی  یکی از اعضای خانوادم فوت شده اینا گوشیو که قطع میکنن وایمیسن خوشحالی .تا این حد .

مال ما در حدیه که مثلا زنگ میزنن میگی یکی از اعضای خانوادم فوت شده اینا گوشیو که قطع میکنن وایمیسن ...

ببین نمیدونم چندسالته من یه زمانی فکر میکردم بهتتتررررین دایی وخاله های دنیا رو دارم.. یه مدته فهمیدم نه بابا بدترینن.. بی خیالشون باش.. خوشحال باش دارن میترکن

خب سوالاش حجمش زیاد بود😂

نه دیگه بگو فقط یه اس میدم که حالم خوبه  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....