2777
2789
عنوان

نامزدی داداشمه چی بپوشم خوش سلیقه های سایت بیاید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 55 پست
ممنتظرم خانمی

خب اول بزار راجب انتخاب لباس برای بالاتنت که کوچکتر دیده بشه صحبت کنم برات ببین اصولاً داخل کتاب های طراحی میگن که خانمایی که بالاتنه چاق دارن بهتره لباسی برای بالاتنه شون انتخاب کنن که ساده باشه چون لباس های طرح دار و کار شده و  چین دار و گل گلی باعث میشه بالاتنت  چاق تر دیده بشه ، پس اگر حالا لباسی رو خواستی انتخاب کنی بهتره تا حد امکان ساده باشه طرحش ، توی انتخاب لباس برای بالاتنه حواست به مدل یقش باشه بهترین مدل یقه برای خانمایی که بالاتنه چاق دارن یقه باز ، قایقی ، یقه هفت و مربعی هستش چون به شدت بالاتنت رو کوچیک نشون میده و موثره ، در ضمن نباید از لباسی که یقه برگردان هستش استفاده کنی ، لباس های آستین کوتاه هم به درد خانمایی که بالاتنه بزرگ و چاقی دارند نمیخوره  در عوض میگن لباس هایی که آستین سه ربع دارن به شدت مناسبه و توی کوچیکتر دیده شدن بالاتنه تاثیر گذارن ، اگر بالاتنه چاقی داری و پایین تنت نسبت به بالاتنه لاغر تره بهترین کار اینه که لباسی به رنگای  تیره مثل مشکی، سرمه ای، خاکستری و... برای بالاتنه  انتخاب کنی در عوض لباسی به رنگای روشن مانند زرد، قرمز، صورتی و ... برای پایین تنت انتخاب کن . 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالا تنه پایین تنه بزرگ😂پهلو دارم شکمم دارم😒

خب خانمی اینا رو بخون که برات الان می‌نویسم 

این فرم های بدن ما زن هاست طیف های بیشتری هم هستن ولی برای شروع همین خوبه 

سیب: در این فرم بدن، پهن‌ترین قسمت بدن، دور کمر است و سینه‌ها و باسن تقریباً هم‌ اندازه هستند.

گلابی: در این فرم، باسن پهن‌تر از شانه‌ها است و کمر باریک و مشخصی وجود دارد.

مستطیل: در این فرم، شانه‌ها، کمر و باسن تقریباً هم‌اندازه هستند و انحنای کمی در بدن دیده می‌شود.

مثلث وارونه: در این فرم، شانه‌ها پهن‌تر از باسن هستند و کمر به وضوح مشخص نیست.

ساعت شنی: در این فرم، کمر باریک‌تر از شانه‌ها و باسن است و سینه‌ها و باسن تقریباً هم‌ اندازه هستند.

نگاه و ببین کدوم به بدنت بیشتر میخوره بعد میتونی  سرچ کنی تو اینترنت و اطلاعات لازم رو کسب کنی 

و راحت تر انتخاب لباس کنی و بفهمی چه مدلی بیشتر بهت میاد و برات مناسبه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

خب اول بزار راجب انتخاب لباس برای بالاتنت که کوچکتر دیده بشه صحبت کنم برات ببین اصولاً داخل کتاب های ...

نگاه مثلا اینا مدل یقه هفته 

مثلا اینجا تک رنگه و همچنین رنگش تیرست ، استین حلقه ای نیست که بازوهاش بیافته بیرون

خب اول بزار راجب انتخاب لباس برای بالاتنت که کوچکتر دیده بشه صحبت کنم برات ببین اصولاً داخل کتاب های ...

اینم یقه هفت

اوممم ببین شانه هام پهنه کمرم زیاد باریک نیستش باسنمم زیاد کوچیک نیست

خب ببین پس مدلت گلابی و مثلث نیست بیشتر مستطیله ، ببخشید آیا گودی کمر داری ؟ اگر آره پس فرمت ممکنه به ساعت شنی تغییر کنه ، سوال دوم پایین تنت از بالاتنت وسیع تره یا برعکسه یا نه باهم برابرن چون واقعا مهمه مشخصه های دقیق بدی

چه ویتامینی سر خود رژیم گرفتم

من چون در حد 20 کیلو خواستم کم کنم رفتم دکتر عمومی گفتنم ویتامین میخوام همون آهن و ویتامین دی و کلسیم ،ویتامین ب ،یه آمپول که مال مو هست.فولبک اسید و ... ،دکتر بهتر میدونه. یه ویزیت بری عمومی بهتره که پوست هم خراب نشه

بنظرم مثلث برعکسم

خب پس یعنی باسن انحنادار و پهن داری و همچنین ران های پهن ، خط کمر هم باید واضح و باریک باشه ( لاغر کنی بهتر معلوم میشه) ، قدتون هم  کوتاه تا متوسطه 

خب برای انتخاب پیراهن مناسب اندام مثلثی بهتره لباسی انتخاب بشه که 

باید به لگن و باسن حجم بده تا با شانه‌ ها تعادل برقرار کنه 

به‌دنبال پیراهن‌ هایی باش که از کمر و باسن به بعد کلوش می‌شن با این حال پیراهن‌ های ساده و راسته که کمی فون باشن هم شیک میشه ، سارافون با دامن گشادتر و A-line هم عالی هست

پیراهن‌ های امپراطوری، آف شولدر، لنگی و پیراهن های کمربند دار رو هم میتونی انتخاب کنی این مدلا با دامنای گشاد و فرم‌دارشون ، به قسمت پهن بدنت یعنی باسن نمی‌چسبن و باسن رو پهن‌تر از چیزی که هست، نشون نمیدن و همچنین لباسایی رو انتخاب کن که توی قسمت آستین‌ها مانور بیشتری داشته باشه تا تمام توجه‌ها به بالاتنت جلب بشه و تناسب اندامت بیشتر به رخ کشیده بشه ،تزئیناتی مثل چین و پیلی رو برای پایین‌تنه بذار 

البته اگر مطمئنی اندامت مثلثیه اینا رو رعایت کن . 

مدل لباس ها رو سرچ کن اینترنت و ایده بگیر و بدور یا بخر