شوهرم و برادراش توی کارشون شریک هستن. مادرشوهرم میره محل کارشون براشون چایی میبره. میوه میبره. بعضی مواقع ناهار میبره همون جا با هم می خورن. در حالی که من کلی وقت گذاشتم ناهار درست کردم و منتظرم که شوهرم بیاد با هم بخوریم. شوهرم وقت خیلی کمی داره شاید در روز من یه ساعت ببینمش فقط.منم نمی تونم با بچهکوچیک خودم اینکارو بکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
تو حداقل بهش بگو روزایی که میخوای غذا ببری از صبح بهم بگو چون من برا ناهار منتظر شوهرم میشم. گاهی میبینم ناهارشو خورده.
حداقل غذا حروم نشه و الکی معطل نشیم
اگه درک داره بهش بگو
کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.
شوهرتون میتونه ناهار نخوره تا بیاد خونه. یا یه روزایی بخوره ی روزایی نه . که نه سیخ بسوزه نه کباب. ولی اون بنده خدام کار بدی نکرده شمام حق داری. برمیگرده به شوهرت همه چیز