2777
2789
عنوان

نامزدم باز دست خالی اومد خونمون واقا چجوری روش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 163 پست

شوهرم هفته ایی یبار دوره نامزدی میومد خونه بابام الانم هفته ایی یبار شام میریم دوره نامزدی دسته خالی میومد الانم وضع مالیش زیاد اوکی نیس دسته خالی میریم بالاخره خونه بابا مامانمونه هردفعه چی ببریم؟مامان بابام زیاد خوششون نمیاد شوهرمم خسیس نیس 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شوهر سابق منم یکککک بار نشد چیزی بخره نمیخوام شک تو دلت راه بدم ببین به احتمال نود درصد خسیسه میتونی با خساست کنار بیای؟؟؟ منکه نتونستم بعدها حتی ازم پول بنزین خواست سه ماهه که جدا شدم ۲سالو نیمم تو روند دادگاه بودیم

احمق بودمب اسم عشق چ چیزهایی رو ک تحمل نکردم خیلی‌روم فشاره دوست دارم فراموشش کنم با اینکه دوسال باه ...

توی دو سال باهاش چند بار رابطه داشتی؟خانوادت مشکلی نداشتن که قبل از ازدواج بکارت از بین بره؟

✨💗
وقتی خودتو مفتی و بدون نسبتی میذاری در اختیارش باید بدونی ارزشت در همین حده انتظار بیشتری نداشده با ...

میدونم و پشیمونم مث سگ 

هعی

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

توی دو سال باهاش چند بار رابطه داشتی؟خانوادت مشکلی نداشتن که قبل از ازدواج بکارت از بین بره؟

خانوادم نفهمیدن

فک کردم عاشقمه 

قسم می‌خورد عاشقه منم گفتم چ فرقی داره 

حداقل رابطه داشته باشیم انگیزه بگیره 

اخرم خودم بی ارزش شدم 

جالبه بش میگفتم فلان چیز میخام میگف مگ زنمی

مگ زنتم ک رابطه خاسب

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

عزیزم شوهر سابق منم یکککک بار نشد چیزی بخره نمیخوام شک تو دلت راه بدم ببین به احتمال نود درصد خسیسه ...

دقیقا دقیقا منم همینطور اواخر ازم پولم میخواَس دوران عقد بودیم 

خسته از نرسیدن ب آرزوها 
یه شاخه گل چنده؟ اگه هر روز بخواد بیاره، طی چند ماه چقدر پولش میشه؟ اونم گلی که میپوسه و از بین میره ...

مردی؟قرار نیست تا اخر عمر بیار که ی مدته بعدشم هر روز نیست ولی اگر اینکارو بکنه اون حس خوب تا ابد با خانومش میمونه برا همه چیز که نباید چرتکه بندازی برادر من