2777
2789
زمانه ما از این کارا نبود واقعا برات متاسفم

تو ک کلاس هفتم بودی

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
خیلی قشنگهمنم دارم اما چون بعضی بیشعورا میکفتن مگه رم میکنی اینو انداختن تو پات ، دیگ نمیندازم

واااای نگوووو غلط کرده هرچی گفته همچین حرفی رو اونا برن خودشونو جم کنن والا😐😏بنداز حالشو ببر. باووو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انداختم همونجا پام خیلی دوسش دارم🥺😍👌🏻عاااشق پابند و اکسسوری ام خیلی حال روحیم و عوض می‌کنه واقعا

ایجانم😍 

همیشه شاد باش گل دختر 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
واااای نگوووو غلط کرده هرچی گفته همچین حرفی رو اونا برن خودشونو جم کنن والا😐😏بنداز حالشو ببر. باوو ...

بیشعورن..ولشون ،براتو خیلی قشنگه

مچ پای تپللل وایی خیلی خوب میشه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

از این قشنگترم هس

من بیرون رفتنی فقط پابند میگیرم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اون چیز دیگه س اهمیت نده

☹☹💔

تو ک کلاس هفتم بودی

ملت رد دادن بقران خودشون هزارتا غلط دیگه میکنناااا حالا واسه ما آدم شدن والا بخدا 😐😏یکی نیس بهشون بگه تو کاری ک بهتون مربوط نیست نظر نده حالا نظرم میدی لااقل مثل بقیه افراد خوش ذوق باش حتی اگه مخالف اینکار هستی اصلا موسی ب دین خود عیسی ب دین خود والا

خیلی قشنگه من عاشق این چیز های جینگیلی و نازم مبارکت باشه عزیزم اگه پیج داره به منم بده از کجا گرفتی ...

فداتشم خوشگلم😍ناقابل گلم نه پیج ندارع امشب با شوهرم رفتیم بیرون خوشم اومد خریدم شوهرمم دوس داشت منم گرفتم