2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرش منو سبک کرد و خواهرش خندید

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 79 پست
خب هنوز عقدی کاراشونو می‌کنه ازد کنه کم کم ، کم میشه خب هنوز پسر او خونی والله من اصلا نمی گفتم چراا ...

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن 

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر خانوادش همش کوچیکم میکنه حتی بهم میگ برو طلاقتو بگیر اگ نمیتونی با من باشی براش هیچی مهم نیست فرد ...

ازدواجتون سنتی بوده یا دوستی؟

اگه سنتی بوده ک بهتره ب طلاق فک کنی

ولی اگه دوستی بوده شاید بتونید کنار بیاید

عزیز بحث سفر دوتایی نبود میگقت باید با مادرو خواهرم بشینی عصب و هممون با یه ماشین منم گفتم برا نشستن ...

می دونم چی میگی 

میگم تندی مخالفت نکن 

این مردا با این همه هیکل و پشم و ریش و یال و کوپال تنها چیزی که خر شون می‌کنه 

تایید کردن و تشکر کردن هست 

این تجربه ۱۵ سال زندگی مشترک منه 

تا چیزی میگه تندی مخالفت نکن تازه علی رغم میل باطنی تعریف و تایید ش هم کن 

بعد که خر شد (البته ببخشیداا بلا نسبت ) کم کم حرف خودت رو بزن 

ازدواجتون سنتی بوده یا دوستی؟اگه سنتی بوده ک بهتره ب طلاق فک کنیولی اگه دوستی بوده شاید بتونید کنار ...

ما ۶ سال با عشق دوست بودیم فکر میکردیم بهترین انتخابیم برای هم دیگ چون همش میگفت مستقلم و وابسته کسی نیستم و من از خانوادم جدا هستم 

من اینارو دیدم و انتخابش کردم 

بهم دروغ گفت 

از منی ک تجربه دارم به تو نصیحت آدمی ک حرمتت رو نگه نمیداره آدم مناسبی برای زندگی نیست احترام همدیگه رو حفظ کردن از دوست داشتن بالاتره

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
می دونم چی میگی میگم تندی مخالفت نکن این مردا با این همه هیکل و پشم و ریش و یال و کوپال تنها چیزی که ...

عزیزم از چشمم افتاده با کاراش انقدر گریه کردم تو این ۶ ماه ازدواجمون ک از غصه چاق شدم و پشت چشمام چروک شده رفتم مشاور میگ افسردگی گرفتی باید قرص بخوری 

از منی ک تجربه دارم به تو نصیحت آدمی ک حرمتت رو نگه نمیداره آدم مناسبی برای زندگی نیست احترام همدیگه ...

دلم میخاد جدا بشم اما خانوادم نمیزارن و میگن ن اصلا مجبورم زندگی کنم 

استارتر مثلا همین گرفتن آزمایش چه کمو زیادی به حال تو داره زحمتش گردن نامزدت بذار بره  ول کن بابا

ارزششو داشت اعصاب خودتو اونو خراب کنی 

برا سفر م اگه  واقعا  اذیتی نرو  مسلٱ با این اخلاقو گیرا ی تو بت خوش نمی‌گذره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم از چشمم افتاده با کاراش انقدر گریه کردم تو این ۶ ماه ازدواجمون ک از غصه چاق شدم و پشت چشمام چر ...

ببین تو جامعه ما طلاق مخصوصا برای دختر گرون تموم میشه 

شما هم که دوست بودید 

نمی گم به هر شرایطی تن بده به زندگی اما فعلا مراسم نگیر و ازدواج رسمی نکن تا مشاور دوتایی برید اگر واقعا دیدید نمیشه 

بعد برو سراغ جدایی 

ما ۶ سال با عشق دوست بودیم فکر میکردیم بهترین انتخابیم برای هم دیگ چون همش میگفت مستقلم و وابسته کسی ...

مردا دروغ میگن

ولی اینکه خانوادشو دوس داره زیاد هم بد نیست ها

بازم میگم بلانسبت خرش کن

یه ذره ازش تعریف و تمجید کن،مخصوصا از خانوادش

بعد میبینی کم کم تو رو ب اونا ترجیح میده

با توجه ب چند سال دوستیتون تو رو هم دوس داره دیگه