2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرش منو سبک کرد و خواهرش خندید

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 79 پست
چی بگم والابه نظر کمی زیادی وابسته خانوادشهسه راه بیشتر نداریراه اول جر و بحث و بزن بکشراه دوم طلاقر ...

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن 

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عقدی تو هنوز .بخدا خیلی زوده بش بگی نرو جواب ازمایش مامانت رو بگیر اصلن واقعن به شما ربطی نداره...چتونه تا عقد میکنید حساس میشد شوهر یه عزیزم بگه به اعضای خانوادش

مگه خودت خانوادتو دوس نداری

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
یا دروغ گفت. یا شما خیلی حساس بازی در آوردی که اونم رو خانوادش حساس شد

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن 

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بعدم بحث سفر شد شوهرم گفت ۵ تایی با خانوادش با یه ماشین بریم سفر گفتم ن اخه من راحت نیستم ۵ نفر تو ی ...

ازدواج نکن باهاش

ادم درستی نیست

تو عقد جداشو

عمر و جوونیتو از سرراه نیاوردی ک…

عزیز اونا اصلا برا ازدواج ما هیچ کاری نکردن منم میگم اونا ک نکردن نکن توام مگه پولمون رو از سر راه ا ...

پسرا اولا همین بعد که رفتن زیر سقف ومجبورشدن خرجی خونه بدن یادمیگیرن،فعلا چیزی نگو خودتوبده میکنی،همه جا همینه

۷۵.۹۲۸۰
بعدم بحث سفر شد شوهرم گفت ۵ تایی با خانوادش با یه ماشین بریم سفر گفتم ن اخه من راحت نیستم ۵ نفر تو ی ...

من باشم اصلا تحمل نمیکنم این حرفارو الان عقدی این حرفارو میزنه مطمعن بعد ازدواج بعد یکی دوسال بدترازینارو بهت‌میگه

ازدواج من ۶ سال دوستی عالی بود با عشق ‌ اون هم گفت من مستقل هستم و وابسته نیستم منم رو حساب این حرف ...

اگع بهت اهمیت نمیده و‌ مدام خوارت میکنه جداشو تا اول راهی 

تو عقد بهت مربوط نمیشه که بگی برنج و .... نخر 

بعد عروسیم اگه واقعا ندارن و براشون میگیره  وضیفشه ،اونا پدرو مادرشم زحمت کشیدن براش 

اگه دارن و نمیگیرن باید یکم مراعات کنه 

دزهر صورت هیچکس خانوادشو بخاطر زنش یا شوهرش ول نمیکنه 

چی بگم والابه نظر کمی زیادی وابسته خانوادشهسه راه بیشتر نداریراه اول جر و بحث و بزن بکشراه دوم طلاقر ...

من مشکلم وابستگی نیست مشکلم بی احترامی هایی ک میکنه بهم . همش میگ گوه خوردی . حتی یهم گفته برو طلاق بگیر و جداشو اگ ناراحتی