2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرش منو سبک کرد و خواهرش خندید

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 79 پست
بعدم بحث سفر شد شوهرم گفت ۵ تایی با خانوادش با یه ماشین بریم سفر گفتم ن اخه من راحت نیستم ۵ نفر تو ی ...

همونجا گفتی نه؟ خب باید یه جوری میپیچوندی میگفتی آره یه بار بریم فلان‌جا. نه که فردا بریم. میگفتی یه روز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتار احمقانه شوهرت که جدا آفرین ب تربیت نداشتش امااینکه خانوادش بهش میگن برامون کاری انجام بده یا چ ...

واقعااین حرف غیرمتطقیه چطوربه زنش ربطی نداره زندگی مشترک یعنی درهرتصمیمی بایدهردونفرنظرشونوبگن وبه یه توافق برسن اگه اینطوری باشه اصلاچراازدواج میکنن کمک کردن درحدتعادل وتوان اشکالی نداره البته اونم بارضایت دوطرف اما هیچ فرزندی مسئول مخارج خونه ی پدری نیست

بعدم بحث سفر شد شوهرم گفت ۵ تایی با خانوادش با یه ماشین بریم سفر گفتم ن اخه من راحت نیستم ۵ نفر تو ی ...

چی بگم والا

به نظر کمی زیادی وابسته خانوادشه

سه راه بیشتر نداری

راه اول جر و بحث و بزن بکش

راه دوم طلاق

راه سوم رفتار با سیاست و دایورت کردنه،یعنی خرش کنی شوهرت رو ،الکی از خواهر مادرش تعریف کن و دلشو بدست بیار تا ب تو نزدیک و از اونا دور بشه(حالا تو دلتم خواستی فحششون بده)

واقعااین حرف غیرمتطقیه چطوربه زنش ربطی نداره زندگی مشترک یعنی درهرتصمیمی بایدهردونفرنظرشونوبگن وبه ی ...

عزیزم اونا حتی یه زیر لفظس هم نخریدن برای من . همش مادرش بی احترامی کرده بهم . اصلا یرامون کار کالی انجام ندادن و فقط انتظار دارن 

چقدر بچه بازی درمیاری اخهشوهرت تو اون خونه است تاوقتی شوهرت هست وظیفه پدرشوهرت نیست بره خرید و جواب ...

عزیز اونا اصلا برا ازدواج ما هیچ کاری نکردن منم میگم اونا ک نکردن نکن توام مگه پولمون رو از سر راه اوردیم اخه

عزیزم اونا حتی یه زیر لفظس هم نخریدن برای من . همش مادرش بی احترامی کرده بهم . اصلا یرامون کار کالی ...

کاملادرکت میکنم وحق باشماست شوهرت دراین زمینه بایدبه نظرشماهم احترام بزاره واینکه اول به خواسته های شماتوجه کنه اوناییکه میگن به شماارتباطی نداره سخت دراشتباهن

سنتی ازدواج کردی؟شوهرت وابسته‌اس به خانوادش‌. شما هم حساس شدی روی این موضوع و مستقیما داری جلوی کمک‌ ...

ازدواج من ۶ سال دوستی عالی بود با عشق ‌ اون هم گفت من مستقل هستم و وابسته نیستم منم رو حساب این حرف قبولش کردم اخه

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن 

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

کاملادرکت میکنم وحق باشماست شوهرت دراین زمینه بایدبه نظرشماهم احترام بزاره واینکه اول به خواسته های ...

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

اگه دوست داری زندگیتو حفظ کنی سیاست زنانه یاد بگیر کجا چی بگی ، زبون چرب و اقتدار میتونی شوهرتون دست ...