2777
2789

سلام خانوما شب بخیر . حال روحیم خیلی بده. امشب با شوهرم یه بحث رو شوخی کردیم شوهرمم منو خیلی سبک کرد جلو خواهرش و خواهرشم شروع کرد هر هر خندیدن ۱۶ سالشم هست کلا چشم دیدن منم نداره .

وای انقدر ناراحت شدم چون ۱۰ بار این کار تکرار شده بود بهش گفتم هزاربار جلو کسی منو سبک نکن .

انقدر حالم گرفتس.

صبحم سر جواب ازمایش مامانش دعوامون شد . حالا سر جی سر اینکه روز جمعه زنگ زده برو جواب ازمایشمو بگسر بعد خودشو شوهرش تو خونه نشستن .

منم گفتم خب بابات ببرتش بگیرن گفت به توچه و گوه خوردی در مورد مادرم حرف بزنی و تو داری جر میخوری ک من براشون یه کاری میکنم تو حسود و بخیلی ‌

وای انقدر گریه کردم ارزو مرگ کردم اون لحظه ‌

اخه همش به شوهرم میگن نون بخر . برنج بخر . شام بخر . هرچی ک بگید .

راستی ما عقدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب انقد زود خودتو نشون نده بزار یکم جا بازکنی بعد بنظرم خودت باعث میشی سبک بشی حتما سنت زیر ۲۰ هست؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عزیزم مگه عقد نیستی 

خونه باباتی درسته 

چرا سر برنج و مایحتاج الان مشکل خرید داری 

بعدش چی میشه پسرش ازمایش و بگیره 

سر این جزئیات الکی اعصابتونو خراب نکنید

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

رفتار احمقانه شوهرت که جدا 

آفرین ب تربیت نداشتش 

اما

اینکه خانوادش بهش میگن برامون کاری انجام بده یا چیزی بخر به شما ارتباط چندانی نداره

اگه میخواستی همچین چیزی پیش نیاد با ی بی سرپرست ازدواج میکردی نمیشه توقع داشته باشی وقتی ازدواج کرد خانواده شو بندازه کنار 

حالا ما یه اصطلاح داریم 

مثلا طرف فقط خدمت میده نه محبتی نه احترامی 

انگار برده 

میگم لوز

طرف دوستم درد دل مبکرد شرايط ش این بود گفتم دلش میخوات لوز باشه چکارش داری

بعدم بحث سفر شد شوهرم گفت ۵ تایی با خانوادش با یه ماشین بریم سفر گفتم ن اخه من راحت نیستم ۵ نفر تو یه ماشین باشیم و تایم سفر طولانی هست .

شوهرمم جلو مادرش گفت ناراحتی نیا ما میریم .

همش ناراحتم میکنه سر خانوادش .

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

دارم از دست کارا و رفتاراش روانی میشم 

به نظرم یه برخوردقاطعانه باهاش داشته باش که دیگه توروجلوکسی ضایع نکنه امادرموردخریدای خونوادش حالازوده که باهاش بحث کنی چه بساکه بعدازدواجم تامدتهاطول میکشه این عادت ازسرشون بیفته فعلافقط میتونی خرجاتوزیادکنی