2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 25 پست
قلیایی کن فقط شوهرتم گرم هر چیزی قلیایی هست بخور بزن تو نت اصلا اسیدی نخور مثلا فلفل دلمه خرما ...

عزیزم جنسینگ‌گرفتم چجوری باید بخوریمش

بعد شکوفه سنجدم گفته بگیرم بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من زیر نظر دکترم منتها سوال بود برام که الان که با کیت و تب سنج روز تخمکگذاری و فهمیدیم ماه بع ...

کیت رو ول کن برو سونو فقط  چندتا سونو بده  هاش سی جی هم بزنی برا آزادسازی خوبه  فولی بالای ۲۰ آزادسازی بزنی ۲۴ الی ۳۶ ساعت بعد فولی آزاد میشه 

عزیزم جنسینگ‌گرفتم چجوری باید بخوریمشبعد شکوفه سنجدم گفته بگیرم بخورم

ببین من خرما رو له میکردم با یه ذره آب میپزم  بعد هفت مغز و جنسینگ و خرنوب و گرده نخل و گرده گل پودر شده رو میریزم توش بهم میزنم خانوش میکنم نیریزم تو جعبه تو یخچال هر روز میخوره    راستی سیاهدونه با عسل صبح ناشتا بدنشو گرم میکنه 

زن قلیایی کن مرد مهم نیست فقط گرم ببین گوشت شتر هم بخر بده شوهرت بدنش گرم بشه

اهان خوبه ؟به من گوشت بلدرچین و گوسفندی و گنجشک گفته 

پس شترم خوبه

اره قلیایی گفته بشین تو تشت جوش شیرین

مادرم به شدت پسر دوسته.. برای برادرم خونه و ماشین خریدن.ولی به من میگفتن خونه ما نیا...

خیلی بده اینجوری گلم نباید فرق بزارن اینجوری بچه هاهم بلاخره متوجه میشن دلشون میشکنه

کیت رو ول کن برو سونو فقط چندتا سونو بده هاش سی جی هم بزنی برا آزادسازی خوبه فولی بالای ۲۰ آزادسا ...

اهان این ماه گفت فقط میخوام زمان تخمکگذاری رو بفهمم فعلا گفت اقدام نیست

ببین من خرما رو له میکردم با یه ذره آب میپزم بعد هفت مغز و جنسینگ و خرنوب و گرده نخل و گرده گل پودر ...

اهان منم اینارو بگیرم درست کنم اخه بعضی چیزارو هر عطاری میرفتم نداشت