2777
2789
عنوان

شوهرم ب مادرش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 84 پست

استارتر

شما وظیفه نداری درآمدت رو خرج خونه کنی 

درآمد شما واسه خودته 

بذار همسرت کل مخارج زندگی بیفته گردنش 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پدرشوهرت زندست ؟ چقدره درامد شوهرت ؟

۱۵ تومن میگیره. ۴ ونیم گرایه میدیم قرعه ۴ تومن ۳ تومن مادر شوهرم ۶ تومن وام  میشه ۱۷ونیم  ینی از حقوق خودش هیچی نمیمونه پول منم میشه خرج ونه  خرج خونه ۴ تومن میمونه ک بخدا خیلی صرفه جویی میکنم بخور نمیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم اول زندگی شوهرم چون پول نداشت عروسی نگرفتیم و تمام وسایل رو پدرم خرید،مادر شوهرم نزاشت خونه خوب اجاره کنه خونه ۴۰ متری اجاره کرد جهازم جا نمیشد!

ماشین نداشتیم پای پیاده 

اونوقت تمام خرج خونه پدر شوهر،خواهر شوهر،برادر شوهرم 

با شوهر من بود(همشون هم پولدار،خونه دارن،ماشین دارن،حقوق بگیر هستن😐

مادر شوهرم هم دائم پول میگرفت از شوهرم،انکار غنیمت جنگی هست

آخرش تا مرز طلاق رفتیم سر این موضوع تا شوهرم آدم شد

یعنی شما بدت نمیاد شوهرت بدون مشورت با شما پولشو بده به خانواده اش یا به این و اون؟ در صورتی که شما ...

فعلا ک دارع میده...

منم نمیتونم چیزی بگم

کو کو سبزی 🥗🥪🌮 میقولی؟🤤😋
سه تومن زیاد نیست و ای کاش میشد همه به مادرشون پول بدن ولی تو شرایط شما واقعا اولویت نیست و خرج های ...

بخدا پولی نیس ولی ب جان مادرم خود من صبح ۶ونیم تا ۵ عصر میمونم تا ۶ونیم  اوق این میده ننش

فعلا ک دارع میده...منم نمیتونم چیزی بگم

اگه در آمدش خوبه و خانوادشم سو استفاده گر نیستن چه اشکال داره  شوهر ادم به خانواده اش کمک مالی کنه 

ولی اگر نه درامدش خوب نیست 

واقعا سخته تحملش که بخواد به اونا هم کمک کنه 

بازم بستگی داره به اخلاق شوهر 

گاهی بعضی مردا و بعضی خواهر شوهر مادرشوهرا  اینقدر خوبن و قدر دانن که زن اصلا  ناراحت نمیشه

پیج آشپزی من 

[QUOTE=362372089]خب شما این ماه اول برو دکتر بعدمپولتو برا خودت برنامه بریز شما یکی هم نهایت دفعه بعد قایمکی میده ، ب ...[/QUOTEوالا دیگ نمیدونم چیکار کنج ولی واقعا باید سیاست داشته باشم

بهتره سیاست به خرج بدی شوهرتو راضی کن کاری برای مادرش جفت و جور کنه مثلا سرمایه ای براش جور کنه کار کنه حداقل بعد از مدتی میتونه مستقل بشه و بی نیاز از پول شما مسلما مادرش؟نیاز مالی داره و نمیتونه رها کنه مادرشو که حق داره اما میتونه کمک کنه مادرش یه کسب و کار برای خودش راه بندازه و شما هم در این مورد کمک کنی بهتره حتی بتونید باهم اینکارو راه بندازید چه بسا درآمد خودت بیشترم بشه مادرشوهرهم وقتی درآمد داشته باشه دیگه نیازی به درآمد شوهرت نداره

یعنی شما بدت نمیاد شوهرت بدون مشورت با شما پولشو بده به خانواده اش یا به این و اون؟ در صورتی که شما ...

همین دیگ بخدا خودمون خیلی نیاز داریم ب جون عزیزم آخرین بار مرداد بود یذره گوشت خریدیم فک کنم ۱ ی کیلو بور ماهی بیشتر از یکسال نخریدیم