2777
2789
عنوان

شوهرم ب مادرش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 84 پست

کاش یک اقایی که زنش فوت کرده پیدا میکردی مادرشوهرت و سرو سامان میدادی بنده ی خدا هم جوان هست هم هزینه ها بالا تا کی میتونه با سه تومن دوام بیاره خرجا زیاد میشه شما که بچه دار بشین اون بنده خدا هم پیر بشه خرجش بیشتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مامانم ۴۲ سالشه یه مدت کوتاه رفت سرکار

هربار یه جاش درد میکنه 

البته قبلشم یه مشکلایی داشت

البته همه اینجوری نیستن آدم با آدم فرق میکنه ولی خب اینا که عمری خونه نشین بودن کار واسشون خیلی سخته

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نمیدونم ب صاب کارم بگم راضی بشه دیگ کار کنسله بخدا هسته شدم ۶ونیم تا ۵ سرکار بیا خونه آشپزی و کارای ...

نرو سرکار.ما زیادیش بریم سرکار مردا صد برابر پرو میشن

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
کاش یک اقایی که زنش فوت کرده پیدا میکردی مادرشوهرت و سرو سامان میدادی بنده ی خدا هم جوان هست هم هزین ...

وآقعا از همه بهتر . هم این بنده خدا سروسامان میگیره هم عروسشون مشکلش برطرف میشه

اخه مادرشوهر هیچ قسط و وام اینا نداره بعد خودمون خیلی لازم داریم تازه خودش بره سرکار

ش‌وهرت حساب کتاب حالیش نیست .تو همین که نری سرکار حالیش میشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مادرشوهر منم از شوهرش طلاق گرفت. هم کلی هنر داره خیاطی بلده ولی حاظر نیست یک کم به خودش سختی بده و کار کنه سنش کم بود طلاق گرفت خیلی هم خوشگل بود ولی خواستگار نداشت چون دلیل طلاقش سرد مزاجی بود اخلاقم نداشت که کسی بگیرش. تنها شانسی که اوردیم موقع طلاق پول از شوهرش گرفت خونه خرید. الانم خرجش با بچه هاش هست.