2777
2789
عنوان

کسایی ک آزمون معلمی قبول شدین با تست خوانی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست
من خودم امسال قبول شدمدبیری زبانسال ۹۰ارشدم رو‌گرفتم بعد گرفتن لیسانس تا همین امسال که استخدام شدم ...

عزیزم دبیری من نمیتونم شرکت کنم چون رشتم حقوق هست 

اموزگاری باید برم 

من مسجد اینا نرفتم میترسم قبول شم اونا مشکل ساز شه 

شما چی میخوندین و چند ساعت در روز

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه بدپس ازدواج کن بعد از ازدواج برو سر کارچقدر طرز فکر خانواده ت دهه شصتیه عزیزم😐

همینم هنوز اجازشو ندادن گلم

من میخونم قبول شم جارو جنجال راه بندازم 

ازدواج هم نمیذارن کلا اره خیلی داغونه فکرشون

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

عزیزم دبیری من نمیتونم شرکت کنم چون رشتم حقوق هست اموزگاری باید برم من مسجد اینا نرفتم میترسم قبول ش ...

نوین استخدام گرفتم و از بهمن شروع کردم وخیلییی خوندم

انگار برا کنکور میخوندم

من دیدم بیست سال پیش یه مدرک دانشگاه آزاد گرفته خاک می‌خورده امسال چهل سالگی قبول شده این دیگه چی یا ...

اصلا آدمهای بالای ۲۶ -۲۷ سال دیگه حوصله سر و کله زدن با بچه ها رو ندارن.من تا ده پانزده سال پیش دنبال کار بودم چندجا رفتم و قبول نشدم الان که بالای ۴۰ ساله م چند جا بهم پیشنهاد کار دادن حتی بهم گفتن آزمون استخدامی شرکت کن گفتم اصلا من دیگه حوصله خودمم ندارم اون هم برای ۵ -۶ تومن.آدم تو دهه ی ۲۰ زندگیش نیاز به کار و درآمد داره.منی که الان کارت حقوق شوهرم دستمه خونه دارم ماشین دارم چه نیازی دارم خودمو درگیر کار بیرون بکنم؟ اون موقعی که انرژی جوانی و نیاز مالی داشتم باید میرفتم سر کار نه الان.