2777
2789
عنوان

کسایی ک آزمون معلمی قبول شدین با تست خوانی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست
بارم یه حق الناس دیگهچرا پارسال شد امسال نشهبازم یه عده معترض میشن خب

اونم اشتباه شد بیاید قبول کنیم رشته ای مثل کشاورزی و ... برای معلمی نیست 

این جریانا ده بیست سال دیگه خودشو نشون میده تو بلند مدت شکست بدی میخوریم از نحوه استخدام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیز جالبی که امسال شد 

تکمیل ظرفیت دبیری بود که همه رو قبول کردند 

بدون انتخاب رشته مجدد.یعنی اجازه ندادند مجدد انتخاب کنیم 

همون انتخاب اول که یسری قبول نشده بودند قبولشون کردند و جالب اینکه فرداش فرستادند تو کلاس 😳

به جای کسانی که گزینش رد کرد و کد 19 شدند یه عده با اختلاف نمره زیاد قبول کردند. 

ظلم ظلم

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
اونم اشتباه شد بیاید قبول کنیم رشته ای مثل کشاورزی و ... برای معلمی نیست این جریانا ده بیست سال دیگه ...

دقیقا

طرف ۱۵سال پیش ادبیات خونده و تا دیروز داشته رو زمین کار میکرده حالا شده معلم

اصلا نه به قیافشون میخوره نه سواد معلمی دارن

اونم اشتباه شد بیاید قبول کنیم رشته ای مثل کشاورزی و ... برای معلمی نیست این جریانا ده بیست سال دیگه ...

خیلی ظلم شد به مایی که رشته مرتبط بودیم و نتونستیم قبول بشیم 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
دقیقاتا دوسال پیش هر رشته ای رو نمیگرفتنالان همه رشته ای میگیرناونم چی تا چهل سال. 😳😳😳قبلا اینجور ...

باور میکنی یه آشنا داریم مهدکودک بود یه دفعه دیدیم این و شوهرش یه دفعه چه رنگی عوض کردن خودش چادری شد شوهرش ۲۴ ساعته پلاس بود دم هیئت ها... نگو داشت آماده میشد برای استخدام معلمی اتفاقا قبول هم شد الان با یه کلاه کپ و شلوار ۹۰ سانتی با دوچرخه میتابه  

دقیقاطرف ۱۵سال پیش ادبیات خونده و تا دیروز داشته رو زمین کار میکرده حالا شده معلماصلا نه به قیافشون ...

من دیدم بیست سال پیش یه مدرک دانشگاه آزاد گرفته خاک می‌خورده امسال چهل سالگی قبول شده 

این دیگه چی یادش مونده 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
دقیقاطرف ۱۵سال پیش ادبیات خونده و تا دیروز داشته رو زمین کار میکرده حالا شده معلماصلا نه به قیافشون ...

همینا مشکل ایجاد میکنن معلمی یعنی صبوری طرف حوصله بچه ها رو نداره صرفا چون ناچار بوده یا به حقوقش نیاز داشته اومده  بعد توهین می‌کنه یا حرفی میزنه همین سرنوشت طرف رو برا همیشه عوض می‌کنه این میشه یه حق الناسی که هیچ جوره نمیشه جبرانش کرد 

ول کن بابا الان یه لاین آرایشگری یاد بگیری یا منشی دکتر بشی بیشتر از معلم حقوق داری.آزاد هم هستی.همه ...

خانوادم شغل دیگ اجازه نمیدم

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

من خودم امسال قبول شدم

دبیری زبان

سال ۹۰ارشدم رو‌گرفتم 

بعد گرفتن لیسانس تا همین امسال که استخدام شدم مشغول تدریس بودم 

و‌الان واقعا با تجربه کارم رو شروع کردم

ولی طرف رو میشناسم سوپرمارکت داشت و الان معلم ادبیات شده دلم میسوزه برا دانش اموازنش