2777
2789
کلاس فن بیان برو گلم اگر سوالی داشتی درخدمتم مدرس گویندگی و فن بیان هستم🤧

خانوم وکیل بینیتو تو تاپیک گرفتی؟؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

ببین من تو عمرم هیچکس علاقه ای به حرفام و صحبتم نداشتهاصلا ده دقیقه هم نمیتونم کسیو پای حرفم نگه دار ...

متاهلی

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چطور فن بیانمون رو تقویت کنم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
اره خودمم میگم برای صدا نیستکلا نمیدونم چیکار کنم بخاطر کارمم خیلی لازم دارم ویژگیم تغییر کنهباید چی ...

کلاس فن بیان برو

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

من شخصیتم خشکه

خجالتیم حس خوب ندارم تو جمع حالم بده همه میفهمن...

زیاد برای صدامم نیست

اینارو فن بیان میخواد چیکارش کنه):

اره خودمم میگم برای صدا نیستکلا نمیدونم چیکار کنم بخاطر کارمم خیلی لازم دارم ویژگیم تغییر کنهباید چی ...

خجالتی هستی؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیزم چطور فن بیانمون رو تقویت کنم

خب فاکتورهای اصلی تقویت بیان رو بخام کلی بگم که بدردت بخوره 

اینه که دایره لغاتت رو بالا ببر کلمه جدید با معنیشون یاد بگیر

ضرب المثل و شعر حفظ کن که در مواقع مناسب بتونی استفاده کنی 

نکته طلایی اینجاست که به مخاطب و شنونده ی خودت حس با ارزش بودن بدی تا شیفته ی کلامت بشن سعی کن با آرامش و ریتم ملایم صحبت کنی ولی صدات رسا باشه طوری که مخاطب بارها نخاد ازت بپرسی چی گفتی یا صدات براش بلند و گوش خراش نباشه 

سعی نکن صداتو عوض کنی بلکه با لحن مناسب صحبت کن مثلا احساس رو توی کلامت جریان بده 

اینکه تسلط داشته باشی روی صحبتت خیلی مهمه باعث اعتماد بنفست میشه پس اطلاعات عمومیت رو بالا ببر و.... 

دلم میخاد هنوز برات تایپ کنم😂ولی خیلی طول میکشه خیلی نکته داره

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

من شخصیتم خشکهخجالتیم حس خوب ندارم تو جمع حالم بده همه میفهمن...زیاد برای صدامم نیستاینارو فن بیان م ...

اتفاقا فن بیان دقیقا برای از بین بردن همین چیزاست گلم🌝

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

من شخصیتم خشکهخجالتیم حس خوب ندارم تو جمع حالم بده همه میفهمن...زیاد برای صدامم نیستاینارو فن بیان م ...

منم همینطورم تنها دلیلیش هم اینه که وقتی به دیگران خیلی اهمیت میدیم تو ذهنمون همش میگیم اگه بگم اون اینو فک کنه اگه خوب نباشم ... وقتی اینقد دیگران جدی نگیری راحت باشی با اعتماد بنفس حرف بزنی مشکلت حل میشه اما خودمم راه حلی برای مشکلم ندارم

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم